Productnieuws

A.O. Smith: duurzaam en betrouwbaar

A.O. Smith levert systemen voor de industriële en commerciële markt die gebruik maken van verschillende technieken zoals elektrisch, gasgestookt, warmtepomptechniek en zonnewarmte. Het brede assortiment in combinatie met ons professionele technische advies, maakt A.O. Smith de boilerfabrikant die een duurzame oplossing voor elke situatie kan bieden tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Zonnesystemen

Neem bijvoorbeeld de zonnesystemen van A.O. Smith. Deze renewables maken gebruik van een duurzame energiebron, de zon, in combinatie met hoogrendement techniek. Beide technieken zijn geïntegreerd in een systeemoplossing waardoor de installatie zeer energiezuinig is en het gasverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Intelligent besturingssysteem

Het intelligente besturingssysteem kan op individuele gebruikswensen en tapbehoefte worden geprogrammeerd en de pompsnelheid kan worden gemoduleerd om onder alle omstandigheden optimaal gebruik te maken van de beschikbare zonne-energie.

Lange levensduur

Dankzij het gepatenteerde terugloopsysteem dat direct onder de zonnecollector is gemonteerd, worden stagnatietemperaturen van het warmte overdrachtsmedium voorkomen, waardoor de levensduur van de gehele installatie wordt geoptimaliseerd.

HR-zonneboilers SGE

De SGE is een HR-zonneboiler met geïntegreerde warmtewisselaar die geschikt is voor middelgrote tot commerciële toepassingen waarbij beperkte ruimte beschikbaar is.

 

HR-zonneboiler SGS

Een SGS gecombineerd met een IT (voorraadvat met interne warmtewisselaar) heeft grotere capaciteitsmogelijkheden en is daardoor uitermate geschikt voor grote industriële toepassingen. Het voorraadvat in een dergelijke combinatie kan oplopen tot maar liefst 2.800 liter.


 

•    Gemiddeld 40 procent meer zonnebijdrage dan een standaard zonnesysteem
•    Rendement van A+ tot A+++
•    Gepatenteerd terugloopsysteem optimaliseert de levensduur van de installatie
•    Waterzijdig rendement tot 107 procent voor SGE en 109 procent voor SGS