Productnieuws

Aquarea lucht-water warmtepomp voor verwarming, warm water en koeling van iedere woning

Aquarea, de compacte krachtige warmtepomp voor nieuwe installaties en energiezuinige woningen.

Verschillende modellen, smart bediening en ideaal voor elke woning­

De Aquarea lucht-water warmtepomp van Panasonic is een uiterst innovatief, energiezuinig systeem dat zelfs bij extreem lage temperaturen optimaal wooncomfort biedt. Het levert warm tapwater, warmte voor radiatoren, vloerverwarming en ventilatorconvectoren. Er zijn diverse systemen beschikbaar, zodat er altijd een passende oplossing is voor elke woning.

Bespaar tot wel 80% aan energie

De Aquarea lucht-water warmtepomp laat verse lucht circuleren over convectoren die zijn gevuld met koudemiddel. De opgevangen warmte wordt vervolgens automatisch overgebracht naar water, dat dan klaar is voor gebruik in het verwarmingssysteem en voor het leveren van warm tapwater.

De Aquarea van Panasonic is daarmee hét duurzame alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Want tot 80% van de energie die nodig is wordt aan de buitenlucht onttrokken, ook bij extreem lage temperaturen.

Kostenbesparing

Een kostenbesparing op energie van maar liefst €1.100 per jaar met de Aquarea van Panasonic is mogelijk in vergelijking tot reguliere verwarming. De verbruiks- en  onderhoudskosten zijn vele malen lager. Daardoor is de investering snel terugverdiend.

Aquarea T-Cap plug and play monobloc systemen

T-CAP staat voor Totale Capaciteit en is in staat een extreem hoge efficiëntie te realiseren, ongeacht de buitentemperatuur of watertemperatuur. Aanvoertemperatuur van 60 graden. Geen koudemiddel, direct aan te sluiten op het systeem. Ideale oplossing voor grote woningen, kleine bedrijfspanden en utiliteiten.

Voor meer informatie: panasonicproclub.com