Productnieuws

aroTHERM pure: dé hybride instapoplossing

Met energieklasse A+++ is de Vaillant aroTHERM pure hybride warmtepomp de beste in zijn soort. Een uitblinker in betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit én perfect geschikt als hybride instapoplossing. De gebruiker bespaart direct energiekosten en ontvangt tot wel € 3.225,- subsidie in 2024.

Eenvoudige ingebruikname

De ingebruikname van de aroTHERM pure is met behulp van een aantal zelfverklarende installatiestappen heel eenvoudig. Het display met touchbediening van het intuïtief vormgegeven binnendeel biedt hiervoor een handige installatieassistent. Daarnaast is service en onderhoud zeer eenvoudig doordat alle componenten vanaf de voorzijde toegankelijk zijn. Hiermee wordt de benodigde installatieruimte beperkt.

Hybride systeem met ecoFIT pro

De aroTHERM pure vormt samen met de Vaillant ecoFIT pro een aantrekkelijk hybride systeem met een gunstige prijskwaliteitverhouding. Met een robuuste aluminium warmtewisselaar is de ecoFIT pro een bewezen betrouwbare én onderhoudsarme combi hr-ketel. De afmetingen zijn bovendien compact waardoor de ecoFIT pro eenvoudig te plaatsen is.

Eenvoudige installatie met Minibuffer

Met de gloednieuwe Minibuffer van Vaillant wordt installeren nog eenvoudiger. De Minibuffer combineert de voordelen van een ontkoppelingsbuffer met een compacte installatie én kortere installatietijd. De Minibuffer is beschikbaar voor de aroTHERM pure in 4 en 6 kW uitvoeringen in add-on hybride toepassing. Het team van Vaillant adviseert je graag over de exacte mogelijkheden.

Beheer op afstand

Het aroTHERM pure hybride warmtepompsysteem is in combinatie met de sensoCOMFORT systeemregelaar en myVAILLANT connect internetmodule op afstand te beheren. Via de myVAILLANT Pro app heeft de installateur snel en eenvoudig toegang tot uitgebreide productdocumentatie en serviceinformatie. Ook kan de eindgebruiker de verwarmingsinstallatie eenvoudig bedienen via de myVAILLANT app. De internetmodule kan met enkele eenvoudige handelingen door de gebruiker zelf worden gemonteerd en geactiveerd.

Bekijk het assortiment