Productnieuws

Bedrijfshal verwarmd met ATAG All-electric warmtepomp

Voor deze nieuwe bedrijfshal in Apeldoorn heeft ATAG een warmtepomp mogen leveren. Deze is geïnstalleerd door Installatiebedrijf Slief Loenen. De ATAG warmtepomp biedt een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor verwarmen en koelen.

Juiste installatie

Aan de hand van een transmissieberekening is bepaald welk vermogen nodig is om de hal te verwarmen. Hieruit kwam de ATAG Energion M All-Electric met een vermogen tussen 12 en 15kW. Door het toepassen van vloerverwarming is dit voldoende om de bedrijfshal het hele jaar te verwarmen. Ook in de koude winterdagen bleef de bedrijfshal goed op temperatuur.

Inzicht op afstand

De eigenaar van de bedrijfshal kan door middel van de ATAG Zone App de installatie op afstand inzien. Hierdoor hoeft de eigenaar niet naar de bedrijfshal toe om te zien of de temperatuur nog op het gewenste niveau is. Ook kan de installateur met het ATAG ProZone portal op afstand zien of de installatie nog naar behoren functioneert. Zo kunnen storingen worden voorkomen of verholpen, vaak nog voordat de installatie dit zelf aangeeft.

Bekijk het assortiment