Productnieuws

Burgerhout Delta-Discovery Air en Air XL warmtepompbehuizing, Prefab door Rensa

De Delta-Discovery Air van Burgerhout is een hoogwaardige én esthetisch verantwoorde oplossing om warmtepompen te plaatsen op een hellend dak. Deze behuizing is nu in twee uitvoering leverbaar: de Air en de Air XL.

De Delta-Discovery Air is een universele warmtepompbehuizing geschikt voor zowel monoblock als split unit systemen. De Delta Discovery Air (XL) is toepasbaar voor monoblock of split unit systemen met maximale afmetingen van 1155 x 465 x 1005 mm. Uniek aan deze oplossing is de mogelijkheid om de jaarlijkse inspectie en klein onderhoud vanuit de woning uit te voeren middels een inspectieluik. De installateur hoeft het dak niet meer op.

Behoud isolatiewaarde en prefab modulaire opbouw i.s.m. Rensa

De warmtepompbehuizing wordt volledig buiten de isolatieschil van de woning geïnstalleerd waardoor de EPC-waarde van de woning behouden blijft. Bijkomend voordeel is dat deze oplossing niet ten koste gaat van de leefruimte op zolder en er weinig leidingwerk nodig is.

De behuizing is modulair op te bouwen. Het indekstuk en de tussenkast kunnen rechtstreeks aan de aannemer geleverd worden om de dakconstructie te maken. De bovenkast wordt aan de prefab-afdeling van Rensa geleverd, zodat men het monoblock of de split unit kan inbouwen. Het geheel (de bovenkast inclusief geïnstalleerde warmtepompunit) kan direct op de bouwlocatie op het reeds geplaatste indekstuk en de tussenkast gemonteerd worden. Hiervoor volstaat per woning slechts één kraanbeweging!

Kijk voor meer informatie op burgerhout.nl/delta-discovery-air