Productnieuws

Comfortabele en effectieve warm water oplossingen

Ga je voor een comfortabele en effectieve warm water bereiding op basis van een economische en ecologische oplossing? Ben je op zoek naar een vervanger voor de gasgeiser? Kies dan voor de doorstromers en elektrische boilers van STIEBEL ELTRON, de specialist in elektrische tapwater- en verwarmingsoplossingen. Onze doorstromers staan symbool voor een comfortabele en zuinige waterverwarming. En voor elke situatie hebben wij de gepaste elektrische boiler. STIEBEL ELTRON biedt tapwater oplossingen van 5 tot 1000 liter.

De zuinigste boiler van Europa

De SHZ LCD ECO boiler is al ruim 5 jaar de zuinigste boiler van Europa. Deze wandboiler is geschikt voor de warmwatervoorziening van verschillende tappunten, bijv. gelijktijdige voorziening van badkamer en keuken. De elektronische regeling waarborgt een tot op de graad nauwkeurige temperatuurinstelling van 20-85 °C met behulp van bedieningsknoppen. Met verlicht lcd-display en Eco-functies voor energiebesparing en extra comfort door een snelopwarmtoets, wanneer er een grotere behoefte aan warm water is. De intelligente ECO Dynamic-functie spaart bovendien tot 15 % extra energie en waarborgt tegelijk een hoog warmwatercomfort.

Energiebesparende comfort doorstromer

Onze DHB-E LCD comfort doorstromer is geschikt voor de warmwatervoorziening van verschillende tappunten (individuele en groepsvoorziening). Bespaart tot 30 % energie doordat er bij stilstand geen energieverliezen optreden. Geschikt voor voorverwarmd water (bijv. zonne- en warmtepompinstallaties) en de ideale vervanger voor gasgeisers.

Voor meer informatie kijk op:
www.stiebel-eltron.nl

Het volledige assortiment van STIEBEL ELTRON is nu verkrijgbaar bij Rensa.