Productnieuws

De T6 Slimme thermostaat: het comfort van connected

Slimme thermostaten zoals de T6 van Honeywell Home zijn populair op de Nederlandse markt van smart home-producten: in 2021 bedroeg het marktaandeel 11% en gaven consumenten 332 miljoen euro uit aan slimme thermostaten. In 1,5 miljoen huishoudens was er vorig jaar een exemplaar aanwezig, tegen 1,5 Miljoen in 2019. (Bron: Multiscope)

Hetzelfde onderzoek laat zien dat ook het consumentenvertrouwen in Honeywell Home thermostaten van Resideo groot is met een markt aandeel van 20%. Met apps en met de stem kan allerlei apparatuur aangestuurd worden: van beveiligingscamera tot wasmachine.

Een goed advies is het halve werk

Naast jouw eigen verkoopverhaal heb je producten van topkwaliteit nodig om jouw klanten precies die smart home-oplossing te geven die zij wensen. De Honeywell Home T6 Slimme thermostaat geeft je die zekerheid. De vertrouwde naam staat voor ruim honderd jaar ervaring met thermostaten. De T6 is speciaal ontwikkeld voor installateurs door installateurs en uitgebreid getest.

‘OK, zet de thermostaat op 21 °C’

Met de Honeywell Home T6 en de Honeywell Home-app heeft de klant vanaf elke locatie, en de klok rond, de volledige controle over de verwarming. Ook kan de T6 met gesproken commando's worden bediend, bijvoorbeeld via spraakbesturingssystemen zoals Google Home, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Wil jouw klant het liever traditioneel houden? Dat kan: de T6 fungeert eveneens prima als klokthermostaat, al dan niet bevestigd aan de wand.

De T6 past altijd en overal

‘Zoveel mensen, zoveel wensen’ – dat hoeven we jou als professioneel installateur niet uit te leggen. Als je maar wel onthoudt dat de T6 altijd en overal past: op elke ketel, bij elk interieur en bij elke roep om meer comfort en een lagere energierekening. Met de T6 kun je specifieke energiebesparingswensen waarmaken en kom je bij al jouw klanten goed voor de dag.

Het comfort van connected

De Honeywell Home T6 Slimme thermostaat van Resideo is het antwoord op de groeiende vraag naar steeds slimmere en energiebesparende comfortproducten. Slimme, met internet verbonden producten zijn de toekomst voor zowel uw particuliere als zakelijke klanten. De T6 is met zorg ontwikkeld en uitgerust met touchscreentechnologie, bediening op afstand via tablet of smartphone, herkenbare universele iconen, ingebouwde wifi en een uitgebreide reeks innovatieve functies.

Algemene voordelen van de T6

  • Past op aan/uit (24V-230V) cv-ketels en modulerende OpenTherm-ketels
  • Geschikt voor elk verwarmingssysteem: van cv-toestel tot stadsverwarming
  • Biedt een optimale energie-efficiënte aansturing
  • Zowel als standaard-klokthermostaat als app-bedienbaar te plaatsen
  • Geschikt voor alle cv-ketels
     

Meer weten?

Deze slimme programmeerbare thermostaat, die perfect past binnen de 6 binnenklimaattrends die Rensa signaleert, is verkrijgbaar als bedraad wandmontagemodel (T6) en als draadloos tafelstandaardmodel (T6R). Bekijk ze hier in het Rensa assortiment.