Productnieuws

De douchepijp-WTW opnieuw uitgevonden: Counter Flow VX

En daarmee is niets teveel gezegd; de VX douchepijp-WTW van Counter Flow valt direct op in het landschap der douche-WTW’s. In fris blauw, gecombineerd met crème wit, steelt hij de show.

Maar… het belangrijkste nieuws zit van binnen, want deze douchepijp-WTW (VX 2100) presteert ook nog eens buitengewoon goed. Met zijn -door KIWA- vastgestelde rendement van 62,5% bij CW klasse 4/5/6 (12,5 l/min) is hij namelijk het beste jongetje van de klas!

Vanzelfsprekend zijn de VX douchepijp-WTW’s ook opgenomen in de BCRG databank, en kunnen dus probleemloos in EPC- of BENG berekening (NTA8800) worden opgenomen: https://bcrg.nl

Eigenschappen:

  • Koperen warmtewisselaar, dubbele scheiding (conform NEN1717).
  • Buitenmantel van PVC-U met hergebruikgarantie; dus milieuvriendelijk.
  • Standaard geleverd met TURBO rotator; deze brengt het afvalwater in een vortex-beweging, waardoor een extra hoog rendement wordt behaald.
  • De sanitaire aansluitingen zijn voorzien van een zeer robuuste ½” binnendraad, zodat er géén speciale messing nippels meer nodig zijn. De gebruikelijke fittingen met conische draad kunnen direct in de aansluiting worden gemonteerd. Wel zo makkelijk, en de montage blijft compact!
  • De aansluitingen afvoerwaterzijdig zijn 50mm glad; geschikt voor standaard lijm- of manchet verbindingen.

Uit voorraad leverbaar, in 3 uitvoeringen:

Counter Flow® Showerpipe VX 1700; excl aansluitset
Counter Flow® Showerpipe VX 2100; excl aansluitset
Counter Flow® Showerpipe VX 2100 HF(High Flow); excl aansluitset

Counter Flow® aansluitset voor VX Showerpipe (alle types)