Productnieuws

De nieuwe generatie radiatorafsluiters en radiatorthermostaten

De nieuwe generatie Thera-6-radiatorthermostaten en V2000SX-radiatorafsluiters levert continue topprestaties. Door de hoge betrouwbaarheid geeft Resideo op het complete assortiment uitgebreide garantie.*

Eisen en wensen zijn veranderd in de 45 jaar dat Resideo thermostatische radiatorventielen ontwerpt en maakt.

De Thera-6-radiatorthermostaat heeft daarom een compact en stijlvol design, dat stofophoping voorkomt. De duurzame, niet-verkleurende materialen van de behuizing behouden zelfs in het zonlicht hun originele kleur. En dankzij de topkwaliteit-vloeistofsensor heeft de Thera-6 een grote regelnauwkeurigheid. 

De V2000SX-radiatorafsluiter heeft een binnenwerk met een wrijvingsarme, dubbel afdichtende O-ring en een sterke veer die blokkering van de kraan voorkomt. Op het binnenwerk is de Kv-waarde instelbaar. De stroomrichting van de V2000SX is omkeerbaar, én montage in zowel de aanvoer- als retourleiding is mogelijk. 

Het nieuwe assortiment, exclusief vervaardigd in Europa, is: 

Betrouwbaar – Het is onderworpen aan strenge tests die verder gaan dan de standaardvereisten. 

Gerenommeerd – Je kunt vertrouwen op het kwaliteitsniveau van het hele assortiment. 

Efficiënt – Met de beste energieklasse in zijn klasse en minder onderhoud. 

Het beste van alles is dat het geschikt is voor vrijwel elke toepassing, waardoor jouw werk veel eenvoudiger wordt. 

* Tien jaar uitgebreide garantie op de Thera-6 (vanaf de fabricagedatum) en vijftien jaar uitgebreide garantie op V2000SX-radiatorkranen (vanaf de fabricagedatum). Altijd onderhevig aan de garantie- en verkoopvoorwaarden van Resideo.