Productnieuws

De nieuwe HP-M 25 i van Itho Daalderop

De nieuwe HP-M 25 i van Itho Daalderop is een unieke warmtepomp die bestaat uit alleen een binnendeel. Deze warmtepomp kan worden aangesloten op de mechanische ventilatie indien beschikbaar. Met deze warmtepomp kunnen eenvoudig meerdere labelstappen worden gemaakt met een minimum aan installatiekosten.

Belangrijkste kenmerken HP-M 25 i

- Werkt met elk merk/type cv-ketel en bestaande radiatoren samen
- Benut buitenlucht én ventilatielucht
- Inclusief Spider Klimaatthermostaat
- Eenvoudige installatie; geen buitendeel/geen F-gas handelingen
- 7 jaar garantie

Hybride warmtepomp

De HP-M 25 i is een hybride warmtepomp, wat inhoudt dat er ook een cv-ketel in de woning aanwezig is. Gedurende het voor- en naseizoen zorgt de HP-M 25 i voor verwarming van de woning en wanneer het buiten écht koud wordt, wordt de cv-ketel automatisch bijgeschakeld. Hiermee kan tot 80% van het gasverbruik voor woningverwarming worden bespaard. Het warme tapwater wordt door de cv-ketel verzorgd, waardoor u geen opstelruimte nodig heeft voor een voorraadvat.

Méér gas besparen

De HP-M 25 i gebruikt naast de buitenlucht ook de afgevoerde ventilatielucht (indien aanwezig) als energiebron. Deze combinatie levert een beduidend hoger rendement op dan alleen ventilatielucht. Daarnaast voelt dit ook nog eens veel comfortabeler, omdat er niet hoeft te worden ‘over-geventileerd’. Door deze warmtepomp kan fors op het gasverbruik worden bespaard, met behoud van comfort.

Gemakkelijk te installeren

De HP-M 25 i bestaat uit alleen een binnendeel waardoor er geen koeltechnische handelingen nodig zijn. Met de optionele dakdoorvoer wordt de aan- en afvoer van de buitenlucht eenvoudig in het dak geïntegreerd. Dit maakt de HP-M 25 i uiterst gemakkelijk te installeren. Met de meegeleverde Klimaatthermostaat is de temperatuur eenvoudig in te stellen. U kunt desgewenst het Spider systeem uitbouwen met optionele accessoires, waarmee Spider is uit te bouwen tot een intelligente, op afstand bedienbare, Klimaatthermostaat.

7 jaar zekerheid door 7 jaar garantie

Een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat zit in ons DNA. We hebben al meer dan 20.000 warmtepompen in Nederland geplaatst en hebben voor elk ambitieniveau een passende warmtepomp-oplossing. De HP-M 25 i is een beproefd systeem waar we maar liefst 7 jaar garantie op geven. Kortom, met de HP-M 25 i bespaart u makkelijk meer gas!

Kijk op www.ithodaalderop.nl/geengedoe