Productnieuws

De slimste zoneregeling is nu nóg slimmer

Meer dan ooit zijn jouw klanten op zoek naar comfort en controle in hun huis. Vaak werken ze al maandenlang thuis, soms in ruimtes waar comfort niet altijd de hoogste prioriteit had – denk aan de zolderkamer of de haastig als werkkamer ingerichte logeerkamer. Ook in deze ruimtes wil de klant nu hetzelfde, controleerbare comfort als in de woonkamer. En daarbij als het even kan: besparen op de energierekening. 

Ongetwijfeld ken je evohome van Resideo – de slimme zoneregeling die jouw klanten aan het zo vurig gewenste comfort helpt: een alles-in-éénsysteem, draadloos, met wifi verbonden en eenvoudig te installeren. Dit beproefde en betrouwbare systeem van Resideo beschikt nu over nieuwe functies en is dus nóg slimmer geworden.  

Het vernieuwde evohome-systeem: 

·        is toepasbaar met warmtepompen (naast cv-ketels en stadsverwarming). De ideale keuze dus, nu en in de toekomst. evohome is geschikt voor vrijwel elk huishouden en elke toepassing.  

·        heeft een temperatuurregeling voor verwarmen en koelen - jouw klanten schakelen eenvoudig tussen warmen en koelen, zodat ze elke zone afzonderlijk kunnen regelen voor maximaal comfort. Zo blijft de woning in de winter aangenaam warm en ’s zomers koel. 

·        beschikt over gepatenteerde Specifieke Afgifte AfstemmingTM – evohome leert automatisch de warmtecapaciteit van elke zone kennen en stuurt de ketel zo nog efficiënter aan.

·        is slim weersafhankelijk – op basis van de buiten-, kamer- en ingestelde temperatuur regelt evohome het ideale comfort per zone, met minder energieverbruik. Slimmer en energiezuiniger dan weersafhankelijk regelen! 

Het vernieuwde evohome komt als geroepen. Want jouw klant wordt zich steeds bewuster van de voordelen van zoneregeling. Niet alleen onder invloed van het vele thuiswerken, maar ook door het in 2020 herziene Bouwbesluit. 

Wanneer je bij een klant de cv-ketel (of andere warmteopwekker) vervangt óf de radiatoren vernieuwt, ben je verplicht om radiatorthermostaten te plaatsen én de installatie waterzijdig in te regelen (mits de meerprijs niet hoger is dan twintig procent van de initiële installatiekosten). Vanuit de technische voorzieningen die het herziene Bouwbesluit met zich meebrengt, is het dan nog maar een kleine stap naar de installatie van evohome. Daarnaast past het vernieuwde evohome uitstekend in de trend naar gasloos nu het systeem ook toepasbaar is met warmtepompen. 

Steeds meer klanten zullen dus met vragen over zoneregeling komen. Dan is het goed om de voordelen van evohome op een rijtje te hebben:

·        Slimme zoneregeling – regel tot 12 zones individueel op temperatuur
·        Geschikt voor vrijwel elke warmtebron – van cv-ketels (zowel OpenTherm als Aan/Uit), stadsverwarming en warmtepompen tot radiatoren en vloerverwarming
·        Draadloos – eenvoudige installatie zonder hak- en breekwerk 
·        Connected – ingebouwde wifi voor appbediening op tablet of smartphone
·        Werkt met IFTTT, Google Assistant en Amazon Alexa
·        Overal te bedienen – lokaal in de kamer, centraal op het bedienpaneel, en op afstand via de app of spraakassistenten
·        Elke zone afzonderlijk te programmeren voor 7 dagen (6 periodes per dag)
·        Kleurentouchscreen 

Als evohome-installateur sta je nooit alleen. Resideo biedt van A tot Z ondersteuning waar dat nodig is, van handige hints en tips tot volledige opleidingen.  

Meer weten over evohome, de enige écht slimme zoneregeling? Je kennis over cv-optimalisatie vergroten of aanscherpen? Kijk voor alles wat je nodig hebt op de website van Resideo en doe mee aan de slimme evohome-revolutie.