Productnieuws

De toekomst kleurt groen

De ventilatiebranche is in verandering. Met een primeur binnen systeem D geeft DUCO je alvast een reden om in mei VSK 2022 bij te wonen. De ventilatiespecialist zet met de lancering van de nieuwe DucoBox Energy Comfort 400 en Energy Comfort Plus een stap vooruit in de evolutie van WTW-units.

Het beste van twee werelden

DUCO trekt in mei met een volledig gamma ventilatie-units voor systeem C en D naar de VSK. De Belgische fabrikant is uitgegroeid tot absolute expert in de ventilatiebranche. Of het nu om een villa, rijtjeswoning of appartementencomplex gaat, de systemen van DUCO zorgen automatisch, en zonder dat je het doorhebt, voor precies dat perfecte binnenklimaat in huis.

Innoveren binnen systeem D

De gebouwschil moet in orde zijn. En dat betekent: goede isolatie en uitstekende kierdichting. Om in een passiefhuis te allen tijde van een gezond binnenklimaat te genieten, is een ventilatiesysteem D installeren cruciaal. Tijdens VSK introduceert DUCO een gloednieuw balansventilatietoestel DucoBox Energy Comfort 400 en Comfort Plus 350/450/550. De nieuwste generatie WTW-toestellen biedt antwoord op de groeiende vraag naar doortastende ventilatiesystemen voor strenge BENG-normen, lage energiegebouwen en de strengere installatie-eisen voor ventilatiesystemen. Het hoge thermische rendement en het lage opgenomen vermogen van de toestellen zijn het resultaat van een uitgekiend ontwerp.

Ga naar het assortiment.