Productnieuws

DRL E-Comfort ICON of ICON Wifi, Elektrische Designradiator

Met trots introduceren wij deze nieuwe Elektrische Designradiator: DRL E-Comfort ICON, voorzien van het unieke Dual Therm Technology systeem, dat convectiewarmte combineert met stralingswarmte. Door dit duale systeem ben je gegarandeerd van een continue, prettige warmtebeleving. De ICON radiatoren zijn eenvoudig te installeren en te programmeren op het display. De ICON en ICON Wifi radiatoren zijn beiden leverbaar in vier wandmodellen en zijn ook met WiFi leverbaar: de ICON Wifi, deze is ook op afstand te bedienen via uw smartphone.

Specificaties

Kleuren: Mat gestructureerd Wit RAL 9003 of Antraciet Grijs RAL 7024
Afmetingen: 504 mm breed, 4 hoogtematen: 950 mm, 1.100 mm, 1.500 mm en 1.800 mm
Vermogens: 750, 1000, 1500 en 2000 Watt

ICON: Temperatuurinstellingen met het geïntegreerd display

Deze generatie comfortabele en energiebesparende radiatoren zijn zeer eenvoudig te bedienen en te installeren via het geïntegreerde digitale display. Je krijgt handmatig toegang tot al de regelfuncties. En kunt het comfortniveau regelen en energie besparen dankzij de week programma’s.

ICON WiFi: ICON App

De ICON WiFi App is eenvoudig te downloaden (App Store en google Play) en maakt het mogelijk individueel iedere ICON WiFi Dual Therm radiator te bedienen wanneer je maar wilt. Je kunt het comfort van zowel uw woonruimte, kantoor of bijvoorbeeld jouw vakantiehuis beheren, dankzij de Multi-Zone-functie en dat met slechts één account. Creëer zones en bepaal zelf het comfortniveau voor iedere onafhankelijke ruimte. Stel een wekelijks schema in met de gewenste temperatuurniveaus op elke ICON WiFi Dual-Therm radiator en bespaar energie zonder in te leveren op het thuiscomfort.

ICON WiFi: Temperatuurinstellingen met geïntegreerd display en WiFi

ICON Wi-Fi heeft een display waarmee je toegang hebt tot alle regelfuncties. Daarom kan ICON WiFi ook worden gebruikt wanneer WiFi niet werkt. Gecombineerd met de WiFi thuis en de ICON App kun je alle ICON WiFi radiatoren op afstand beheren die geïnstalleerd zijn.

Je kunt een multi-zone systeem creëren en onafhankelijk het comfortniveau van iedere ruimte regelen, energie besparen dankzij de week programma’s of eenvoudig de verwarming beheren tijdens afwezigheid. Bovendien kun je met de ICON App het verbruik bekijken, analyseren en vergelijken met elke afzonderlijke radiator om onnodige energieverspilling te voorkomen.

Belangrijkste kenmerken

-WiFi-bediening via de ICON-App

-Elektronische temperatuurregeling

-Energiebesparende Dag/Week programma’s

-Open Window sensor

-PI Regeling: Proportionele temperatuur regeling


Klik HIER voor het assortiment DRL E-Comfort ICON en ICON Wifi bij Rensa