Productnieuws

DRL Products lanceert nieuwe E-Comfort DIGEL HEAT infraroodpanelen

Infraroodverwarming verwarmt de lucht nauwelijks. Het straalt zijn energie rechtstreeks uit naar mensen en objecten in de opstellingsruimte. DIGEL HEAT panelen van DRL Products staan garant voor een zeer hoge kwaliteit gecombineerd met een ingetogen uitstraling. Voor woningbouw, kantoren of werkruimten, iedere situatie het perfecte paneel.

Energiebesparende Infraroodpanelen

Dankzij de speciaal ontwikkelde warmtegeleidende technologie is de aanwarmtijd van de DRL E-Comfort DIGEL HEAT infrarood panelen extreem kort en daardoor energiebesparend. Praktisch 100 procent van het opgenomen vermogen wordt daadwerkelijk omgezet in effectieve warmte. 

Na 10 minuten bereikt het paneel een temperatuur 90°C tot 100°C en is de afgegeven infraroodstraling maximaal. De meegeleverde bevestiging set maakt een snelle en veilige montage mogelijk. De panelen zijn uitgevoerd met een licht gestructureerd oppervlak voor maximale verdeling van de stralingswarmte. De achterzijde is voorzien van een isolatiepakket met een hoge thermische isolatiewaarde waardoor de warmteafgifte aan de voorzijde maximaal is.

Stalen infraroodpanelen Digel Heat ST

Deze panelen zijn toepasbaar t.b.v. Wand, Plafond onderbouw en Plafond inbouw montage. De DIGEL HEAT ST Infrarood panelen, zijn uit voorraad leverbaar in de afmetingen 593x593 mm, 400 Watt en 593x1190 mm, 800 Watt.

Aluminium infraroodpanelen Digel Heat AL 

Dit paneel is licht van gewicht en speciaal ontwikkeld voor montage t.b.v. systeemplafond inbouw (raster). Leverbaar in de afmeting 593x593 mm, 390 Watt.

Slimme regeling

De combinatie van de intelligente RF thermostatische regelaar en ontvanger(s) is draadloos, de thermostaat is uitgevoerd met een uitgebreide klokfunctie, open window sensor, bewegingsmelder wen een aan/uit of PID regeling. Deze intelligente regelaar draagt met alle interessante gadgets bij aan een optimaal comfort en een efficiënt energieverbruik.

Uit voorraad leverbaar

De Digel Heat ST panelen en de optionele besturingsaccessoires zijn bij Rensa op uit voorraad leverbaar.

Kenmerken:

  • toepasbaar t.b.v. Wand, Plafond onderbouw en Plafond inbouw montage
  • uit voorraad leverbaar
  • 593x593 mm, 400 Watt (Digel Heat Staal)
  • 593x1190 mm, 800 Watt (Digel Heat Staal)
  • 593x593 mm, 390 Watt (Digel Heat Aluminium)
  • razend snel warm
  • snelle en veilige montage
  • optionele draadloze slimme regeling (Art.no: 226222)
  • klokfunctie, open window sensor, bewegingsmelder en een aan/uit of PID regeling
  • optimaal comfort en een efficiënt energieverbruik.