Productnieuws

Duco: De stad van de toekomst kleurt groener dan ooit

De stad van de toekomst kleurt groener dan ooit. DUCO heeft als ventilatie-expert alles in huis voor een hoogwaardig residentieel ventilatiesysteem voor systeem C en D. Van ventilatieroosters, over ventilatieboxen tot ventielen. DUCO als one-stop-shop voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Het beste van twee werelden

Door onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot absolute expert in de ventilatiebranche. Of het nu om een villa, rijwoning of appartementencomplex gaat, een volledig gamma ventilatie-units voor systeem C en D is voorhanden. De ventilatiesystemen van DUCO zorgen, volledig automatisch en zonder dat je het doorhebt, voor precies dat perfecte binnenklimaat in huis. Onze C en D-systemen zijn beschikbaar met sturing op de toe- en afvoer.

Slimme en stille systemen

De slimme systemen van DUCO bewaken nauwkeurig de luchtkwaliteit in de woning en sturen bij in functie van het dagritme van de bewoner. Allerlei sensoren bewaken continu de temperatuur (bypass in de D-systemen), het CO2-gehalte en de vochtigheidsgraad van de luchtstromen. Dankzij de zeer energie-efficiënte en uiterst stille ventilatoren is een energiezuinige en stille ventilatie gewaarborgd, wat de eindgebruiker een onophoudelijk hoog gevoel van comfort geeft. Onze high-end C- & D systemen zijn bovendien uitgerust met een intelligente zonesturing.

Eenvoudige installatie van de unit

Alles begint met een goed ontwerp en eindigt met de perfecte installatie en inregeling. Het inregelen van ventilatiesysteem is een klus die nog vaak onderschat wordt. Met de systemen van DUCO wordt het instellen en borgen van de juiste debieten een stuk eenvoudiger. Het resultaat? Een besparing van 50% op de inregeltijd! Elk systeem kan bovendien naar wens opgebouwd worden met modulaire sturingscomponenten.

DUCO staat voor je klaar

DUCO staat je vanaf het prille begin terzijde. Met onze DUCO Academy verzekeren we dat jouw technische kennis up-to-date blijft. Bij moeilijke projecten staan onze regio-adviseurs je graag bij voor de opstart van het ventilatiesysteem. Ook tijdens de bouwfase staan we je met raad en daad bij. We zijn vertrouwd met alle mogelijke situaties op bouwplaatsen.