Productnieuws

DucoBox Reno

Eerste keuze voor DUURZAAM RENOVEREN

De DucoBox Reno is uitermate geschikt voor vervangingsprojecten. Deze slimme renovatiebox maakt het voor de installateur mogelijk om een verouderd ventilatiesysteem tot 25% sneller uit te wisselen dankzij het compacte formaat en slimme kopieerfunctie. Bovendien doet ook de woningeigenaar zijn voordeel met de labelsprong.

  • De nummer 1 renovatiebox
  • Snelste installatie en inregeling in de markt
  • Maximale energiewinst dankzij vraagsturing en intelligente sensoren
  • Levering zonder wegwerpverpakking

Snelle installatie

De DucoBox Reno is de meest compacte centrale ventilatiebox in de markt die elke bestaande unit kan vervangen. Met zijn hoogte van 20 cm is de DucoBox Reno zeer eenvoudig weg te werken. Leidingen en kanalen sluit je opnieuw aan via de handige montagering.

De inregeling van het toestel gebeurt zonder het deksel van de ventilatie unit te demonteren. Alle regelknoppen zijn via een afdekkapje aan de voorkant onmiddellijk bereikbaar. Geen extra tools nodig!

Door de slimme kopieerfunctie is het bovendien mogelijk om binnen seriematige bouw de instellingen over te nemen naar gelijkaardige woningen. Zo bespaar je als installateur meteen ook veel tijd tijdens de inregeling!

Maximale energiewinst

De DucoBox Reno is voorzien van een energiezuinige backward curved ventilator. Verder is er standaard een vochtmeting voorzien en kan de vraagsturing nog verfijnd worden met een snel te monteren “Plug & Play” CO2 Boxsensor. Zoals bij alle DUCO oplossingen kan dit nog aangevuld worden met alle modulair toe te passen bedieningen en ruimtesensoren.

Easy-to-service

Het beperkt aantal onderdelen maakt het onderhouden van het systeem zeer eenvoudig. De motor met achterovergebogen schoepen en ventilator zijn bovendien snel en eenvoudig te reinigen. Voor een slimme oplevering kan een bedieningsschakelaar op de ventilatiebox vastgeklikt worden.

Bekijk het assortiment