Productnieuws

Duurzaam klimaatcomfort in de projectbouw

Net zoals een goed binnenklimaat een positief effect heeft op de gezondheid, verbetert het ook de productiviteit in commerciële gebouwen. Een evenwichtig binnenklimaat is belangrijk om werknemers gezonder te houden en ziekteverzuim te verminderen. De oplossingen van Radson dragen zo bij tot het verbeteren van de gezondheid en productiviteit zonder de duurzaamheidsdoelstellingen in het gedrang te brengen. 

De juiste oplossing, op de juiste plaats  

In ziekenhuizen is een ideaal binnenklimaat niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van hygiëne. De projectradiatoren Hygienic en Standard voldoen aan de specifieke eisen in de zorg. Ook in andere grote projecten is er nood aan efficiënte en vlot te installeren oplossingen op maat. Aangezien men hier een groot aantal ruimtes van verwarming moet voorzien, is het ook erg belangrijk dat dit op een prijsgunstige manier kan gebeuren. De vraag naar voordelige maar degelijke projectradiatoren blijft een constante in de projectbouw. 

Elektrisch, klassiek of vloerverwarming?  

Met de overschakeling naar hernieuwbare energiebronnen, stijgen ook elektrische oliegevulde radiatoren in populariteit. De elektrische Yali Digital is een nieuw, voordelig instapmodel voor projecten. In de keuze om snel en flexibel te kunnen bijverwarmen hoeven de kosten inmiddels ook niet meer leidend te zijn. Kijk maar naar de voordelige badkamer projectradiator: de Banga of de elektrische uitvoering: de Bagana. In de bouw van woonwijken, waarbij vaak gebruik gemaakt wordt van een warmtepomp als energiebron, is vloerverwarming vaak de meest gekozen optie.  

Het volledige projectaanbod van Radson vind je terug in de projectprijslijst, te downloaden op www.radson.com/nl  

Bekijk het assortiment