Productnieuws

Duurzame vloerverwarming voor iedere renovatie

Als je vloerverwarming wilt aanleggen bij een renovatie is de opbouwhoogte vaak een beperkende factor. De renovatiesystemen van MAGNUM Heating zijn zo dun dat ze op een bestaande vloer kunnen worden verwerkt zonder verregaande ingrepen zoals frezen.

Elektrisch systeem

Als de totale beschikbare opbouwhoogte minder is dan 15mm dan is de MAGNUM Mat uitermate geschikt. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren.

Watergedragen vloer- en wandverwarming

MAGNUM Slimfit is met een systeemhoogte vanaf 12 mm toepasbaar als wand- en vloerverwarming. Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Een vloerverwarmingsbuis van 10 mm of 12 mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklemd.

Droogbouw

Hout, parket en laminaat zijn duurzame en sfeervolle producten die bij renovaties steeds meer worden toegepast. MAGNUM Heatboard is verkrijgbaar als Elektrisch (12mm) of watergedragen (18mm) variant en is direct toepasbaar onder zwevende hout-, parket- of laminaatvloeren. Heatboard is eenvoudig toe te passen bij harde droge vloersystemen (laminaat, hout en parket). Bij zogenaamde zachte vloerbedekking (PVC laminaat, vinyl en tapijt) dient er eerst MAGNUM DuoBoard (+7mm) tussen het verwarmingssysteem en de vloerbedekking te worden aangebracht.

Bekijk het assortiment