Productnieuws

Actiemaand: 1 EasySwitch gratis bij DucoBox Silent all-in-one pakket

Het all-in-one pakket bevat alle noodzakelijke componenten om jouw vraaggestuurd natuurlijk ventilatiesysteem mee op te bouwen. In maart ontvang je een gratis EasySwitch bij aankoop van het all-in-one pakket zodat je een verouderde ventilatiebox in een handomdraai vervangt.

Alle voordelen in één pakket

Het DucoBox Silent all-in-one pakket CO2 & BD bestaat om te beginnen uit de compacte en energiezuinige DucoBox Silent. Deze mechanische afvoerbox is de stilste van Europa wat resulteert in een ultiem akoestisch comfort.

Ten tweede is er de CO2 Ruimtesensor die het CO2-gehalte in de leefruimtes opmeet zoals bijvoorbeeld de woonkamer. Als laatste is er nog één bedieningsschakelaar bestemd voor de badkamer. De stijlvolle CO2-sensor met uniek design communiceert draadloos met de DucoBox Silent en kan eenvoudig in de ruimte geplaatst worden.

Maximale ontzorging

Dit natuurlijke ventilatiesysteem pikt in op de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt. Als installateur word je maximaal ontzorgd. Het compacte all-in-one pakket kan immers snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. Met andere woorden: alle voordelen vind je in één pakket en dat alles aan een budgetvriendelijke prijs!

Actiemaand: gratis EasySwitch

Bij aankoop van 1 DucoBox Silent all-in-one pakket CO2 en BD ontvang je zolang de voorraad strekt een gratis EasySwitch. Met deze bevestigingsplaat behoort hak- en breekwerk bij het vervangen van een oude ventilatiebox tot het verleden.