Productnieuws

Een slimme, warme badkamer

Bij de realisatie van een nieuwe badkamer (of de renovatie daarvan) wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van elektrische vloerverwarming. Omdat een badkamer maar op een paar momenten per dag in gebruik is, heeft deze manier van verwarmen zo zijn voordelen.

De nieuwe MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat is speciaal met dit doel ontworpen. Deze WiFi thermostaat is intuïtief te bedienen via het ingebouwde touchscreen. Daarnaast kan de gebruiker hem op afstand bedienen via een smartphone of tablet (iOS en Android en werkt hij samen met de spraak-assistenten van Google en Amazon.

Slimme energiebesparing

De thermostaat berekent zelf de opwarmtijd: de gebruiker hoeft alleen maar in te geven in welke periodes een vloer warm moet zijn. Hij leert gaandeweg de ideale opwarmtijd  (intelligente functie) en past daar automatisch zijn programma op aan.

Past in ieder design

Standaard wordt de thermostaat geleverd met een afdekraam (RAL9010). Door het slimme ontwerp past hij op vrijwel iedere serie enkel- en meervoudig schakelmateriaal van de bekende merken.

Installatie binnen 3 minuten

Het programmeren van een thermostaat is voor installateurs een randzaak, waaraan hij niet veel tijd kwijt wil zijn. Door het eenvoudige opstartmenu is de thermostaat binnen 3 minuten geprogrammeerd en klaar voor gebruik.

Standaard bij iedere set

De MRC wordt standaard geleverd bij iedere MAGNUM Mat, Cable en Foil elektrische vloerverwarmingsset inclusief een ingebouwde luchtsensor en vloersensor.

Meer informatie vind je op de website van MAGNUM Heating: www.magnumheating.nl/mrc