Productnieuws

De eerste ultrasone meet- en strangregelafsluiter ter wereld: KSB BOA-Control

Wereldnoviteit van KSB: de eerste en enige meet- en strangregelafsluiter ter wereld met ultrasone techniek maakt de meting van de volumestroom nu aanzienlijk eenvoudiger. De afsluiter biedt nog tal van andere voordelen.

Met decennialange ervaring en veelomvattende deskundigheid vindt KSB steeds weer innovatieve oplossingen. De meet- en strangregelafsluiter BOA-Control is een echte noviteit in de wereld van de afsluiters en kan zeer veel worden toegepast.

De toepassingsgebieden van de meet- en strangregelafsluiter in één overzicht:

  • Warmwater-verwarmingsinstallaties
  • Airconditioningsinstallaties
  • Koelcircuits
  • Doorstromings- en temperatuurmetingen middels geïntegreerde sensoren

Nieuwe mogelijkheden met de KSB meet- en strangregelafsluiter 

De meet- en strangregelafsluiter BOA-Control biedt geheel nieuwe mogelijkheden om de volumestroom direct en eenvoudig te meten. Daarbij wordt gemeten met behulp van ultrasone golven, die doorstromingshoeveelheden per looptijdverschil registreren. Een in de strangregelafsluiter geïntegreerde temperatuursensor registreert de exacte mediumtemperatuur. De door de meet- en strangregelafsluiter gemeten waarden kunnen dan met bijbehorende meetcomputers zowel mobiel worden opgeslagen alsook permanent worden verzonden.

Mobiel of permanent – KSB heeft altijd de passende oplossing

Twee sensoren heeft de BOA-meet- en strangregelafsluiter nodig om met ultrasone techniek te meten. De sensoren kunnen op twee verschillende manieren worden aangebracht, afhankelijk van waar de strangregelafsluiter wordt toegepast:

Overtuig jezelf van de betrouwbare nauwkeurigheid van de innovatieve meet- en strangregelafsluiter BOA-Control.