Productnieuws

Effectieve spoelpomp voor het reinigen van vervuilde verwarmingssystemen

Houd het Cv-systeem in topconditie! Het spoelen van een cv-installatie is essentieel voor optimale prestaties en een langdurige levensduur. Ontdek hoe het gebruik van een spoelpomp bijdraagt aan een energiezuinig en gezond binnenklimaat.

Met de Sentinel JetFlush Rapid + spoelpomp verwijder je snel en veilig alle slib en kalkaanslag uit centrale verwarmingssystemen. Het herstelt het energierendement  en algemene prestatieniveau van het systeem. Door te spoelen in combinatie met de Sentinel X800 Cleaner zorg je effectieve verwijdering van vuil.

Voordelen van de JetFlush Rapid+:

 • Hoge stroomsnelheid en omkeerbare stroom
  Zorgt voor een snelle en effectieve verwijdering van vuil;
  Maximaliseert de reinigingsefficiëntie. Verwijdert slib op moeilijk bereikbare plaatsen in het systeem.
   
 • Compact en ergonomisch
  Een compacte unit op wielen met geïntegreerde handgreep voor gemakkelijk te hanteren; ideaal voor residentiele en klein commerciële installaties.
   
 • Optioneel magneet
  Met de magnetische vuilafscheider, welke wordt geplaatst in de tank, vang je het magnetisch vuil op waarmee je voorkomt dat dit opnieuw in het systeem terechtkomt. Hiermee optimaliseer je de werking van de Sentinel X800 cleaner.
   
 • Geïntegreerde spoelvoorziening voor vers water
  Hiermee kan al het vuil direct naar de afvoer worden gespoeld, zodat het niet wordt teruggeleid naar het systeem. Slangen en fittingen inbegrepen.
   
 • Ideaal in combinatie met de X800 reiniger en X100 inhibitor
  Met de Sentinel X800 cleaner zorg je ervoor dat de efficiënte werking van het systeem wordt hersteld. Na het reinigen raden we aan om het systeem met de Sentinel X100 inhibitor te vullen en een Sentinel Vortex vuilafscheider te plaatsen voor bescherming tegen corrosie en kalkaanslag

Bekijk het assortiment