Productnieuws

Elke droombadkamer een Oventrop Unibox

Bij het ontwerp van de ideale badkamer komt veel kijken. Materialen, kleuren, een praktische indeling, de juiste warmte- en warmwatervoorziening... Alles moet kloppen. Maar binnen de eindeloos veel mogelijkheden die er zijn, staat één keuze gelukkig vast. De warmtevoorziening in de badkamer wordt per definitie geregeld met een Oventrop Unibox! Want die zijn er met elke gewenste regelmogelijkheid én voor elk badkamerdesign.

Uniek met wit of zwart glazen front

Klanten die zeggen: “Wow, prachtige badkamer, nog mooier dan ik had gedacht. Maar eigenlijk zonde van die thermostaat, die valt uit de toon.” Of: “Jammer van dat knullige plastic plaatje daar.” Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Daarom biedt Oventrop met de Unibox een keur aan mogelijkheden, zodat een comfortabele warmteregeling de kroon op het werk wordt. De Unibox is er niet alleen met een moderne frontplaat van wit kunststof maar ook met (uniek!) een luxe frontplaat van wit of zwart glas voor designbadkamers.

Download hier de brochure.

Ideaal voor alle badkamertrends

Niet alleen de Oventrop Unibox uitvoeringen met vlakke frontplaat passen in elk design. Ook bij de uitvoeringen met zichtbare thermostaat is gedacht aan de harmonie met het badkamerdesign. De thermostaatuitvoering van wit kunststof oogt strak en modern. De luxe Unibox met wit glazen front heeft een fraaie verchroomde knop. En de variant van zwart glas heeft een bijpassende knop van donker chroom — ideaal voor badkamertrends met donkere kleuren.

Duurzaam badkamercomfort met Q-Tech

Klanten die investeren in een designbadkamer hechten doorgaans groot belang aan duurzaamheid, van de keuze voor natuurlijke materialen tot aan energiezuinigheid. Ook vanuit die optiek heeft de Oventrop Unibox een uniek voordeel: hij is leverbaar met Q-Tech dynamische ventielen.

Q-Tech van Oventrop kan tot wel 20 procent energiebesparing opleveren, verhoogt het comfort en vermindert stromingsgeluid in de leidingen.

De Oventrop Unibox uitvoeringen met Q-Tech zijn te herkennen aan TQ in de typenaam, bijvoorbeeld de Unibox TQ-RTL.

Klik hier voor meer informatie