Productnieuws

Burgerhout introduceert EPS: de oplossing voor groen en luchtdicht bouwen

Het nieuwe, geïsoleerde en economisch gunstigere EPS-kanalensysteem beschikt over een hoge isolatiewaarde en is makkelijk te verwerken. Het systeem sluit perfect aan op het huidige assortiment muur- en dakdoorvoeren en is down- en forwards compatible met het EPP-systeem.

De nieuwe, hoogwaardige luchtdichte dakbeschotplaten sluiten perfect aan op de Burgerhout ventilatiesystemen en zijn voor elke diameter en hellingshoek beschikbaar.

Perfecte oplossing voor krappe installatieruimte

Het compleet nieuw ontwikkelde systeem is voorzien van nieuwe verbindingsstukken en heeft naast 90° bochten ook specifieke 45° bochten. De nieuwe PP-verbindingsstukken zijn smaller waardoor het systeem strak tegen de muur of plafond gemonteerd kan worden. Dit biedt een perfecte oplossing voor krappe installaties waar weinig ruimte is voor goede geïsoleerde kanalen.

100% recyclebaar

Het systeem bestaat voor 98 procent uit lucht en voor 2 procent uit PS-grondstof. De onderdelen worden vervaardigd uit 100 procent groene stroom en zijn hierdoor 100 procent recyclebaar en sustainable.

Nieuwe serie luchtdichte dakbeschotplaten

De nieuwe range luchtdichte dakbeschotplaten, geschikt voor luchtdichte afwerking van muur- en dakdoorvoeren sluit perfect aan bij het huidige Hybalans+ portfolio én bij het nieuwe geïsoleerde kanalensysteem. Dit maakt het mogelijk om aan de strengste eisen te voldoen voor het luchtdichtbouwen van passieve huizen. Voor bijna elke diameter en hellingshoek is een oplossing beschikbaar.