Productnieuws

Ervaar het renovatiegemak van de nieuwe Orcon MVS-15RHP

Maak kennis met de MVS-15RHP, de stilste én meest energiezuinige woonhuisventilator! Dit nieuwe type heeft géén afstandsbediening nodig en is hierdoor in het bijzonder geschikt voor renovatieprojecten. Voor extra installatiegemak wordt deze standaard geleverd met ingebouwde vochtsensor en perilex stekker.

Hét vervangingstoestel bij renovatie

De nieuwe MVS-15RHP met perilex stekker is dé ideale oplossing voor renovatieprojecten waar geen randaarde stekker toegepast kan worden. Door slimme innovaties en de ingebouwde vochtsensor draait dit ventilatiesysteem geheel automatisch en is handmatige bediening niet noodzakelijk. Dit zorgt ervoor dat het systeem snel en makkelijk geïnstalleerd kan worden in tal van situaties.

Bewezen de stilste

De MVS-15 is de stilste én meest energiezuinige woonhuis­ventilator in alle standen. Dit dankzij de Greentech Radical gelijkstroommotor in een EPP slakkenhuis, wat zorgt voor een betere luchtdichtheid en geluidsdemping. Hiermee is de MVS-15 de perfecte balans tussen geluid, energiever­bruik en comfort! Onafhankelijke metingen in verschillende projecten hebben dit aangetoond.

Met ingebouwde vochtsensor

De MVS-15RHP heeft een standaard ingebouwde vochtsensor. In de automatische stand draait de ventilator in de laagste stand en is de vochtsensor actief. Als deze constateert dat de vochtigheid snel stijgt, zal het toestel naar een hogere stand schakelen. 15 of 30 minuten na het douchen of koken schakelt het toestel weer naar de lage stand.

90 maanden garantie

Door gebruik te maken van de laatste gelijkstroomtechnieken en optimale toepassing van composietmaterialen in de waaier is het toestel zeer onderhoudsarm en betrouwbaar. Hierdoor geniet de gebruiker van een garantietermijn van maar liefst 90 maanden na registratie (vraag naar de voorwaarden).

Bekijk het assortiment