Productnieuws

Extra comfort voor consument, extra kansen voor installateur

De zomer is voorbij maar wat blijft is de belangstelling voor airco. Waarom zou je je klanten niet adviseren om ‘m nu al te laten installeren?  Dan zit hij of zij er in het voorjaar gegarandeerd heerlijk cool bij en heb jij extra tijd om dan nog meer airco te verkopen. 

De zekerheid van Nefit Bosch

Consumenten zijn gevoelig voor bekende merken en een betrouwbare leverancier. Daar ligt de kracht van Nefit Bosch: uitstekende kwaliteit, ondersteund door een sterke serviceorganisatie. Voor jou als installateur liggen er aantrekkelijke kansen. Bij het verkopen en installeren van airco kun je terugvallen op dezelfde organisatie die je ook ondersteunt bij alle andere producten.

Aantrekkelijk design, complete uitrusting

Het nieuwe airco-programma van Nefit Bosch omvat twee single-split airco’s, compleet uitgevoerd in een aantrekkelijk design: Bosch Climate 3000i en 5000i. Daarnaast omvat het programma ook multi-split buitenunits die gecombineerd kunnen met zowel de binnenunits van de Climate 3000i als 5000i tot een maximum van vijf. Alle varianten zijn compleet uitgerust en standaard voorzien van onder meer high density filters, wind avoid me-functie en slaap modus en draaien op het energie-efficiënte R32- koudemiddel. De Bosch Climate 5000i heeft daar bovenop nog een aantal extra’s zoals 3D Swing functie, Ionizator en Biofilter.

Kies ook voor Airco voor Nefit Bosch en maak gebruik van het aantrekkelijke kennismakingsaanbod. Informeer bij je accountmanager van Rensa of Nefit Bosch naar de mogelijkheden. Of kijk op nefit-bosch.nl/airco