Productnieuws

Figuresse design badkamerradiatoren

Een (elektrische) oplossing, zacht en flexibel verwarmen in stijl

Radson voegt Figuresse toe aan haar badkamergamma, en zet hierdoor een stapje dichter bij de designgerichte klant. Figuresse is een nieuwe reeks design badkamerradiatoren, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Nagenoeg alle modellen zijn verkrijgbaar in watervoerende én elektrische uitvoering. Of je kan deze combineren tot een gemengd model, zodat je in warmere seizoenen nog steeds badhanddoeken kunt opwarmen of drogen terwijl de centrale verwarming is uitgeschakeld.

In sommige ruimtes, zoals de badkamer, kan er behoefte zijn aan een kortstondige en flexibele verwarming. In dat geval is elektrische verwarming de meest energie-efficiënte oplossing. Daarnaast zijn elektrische radiatoren vaak een probleemoplosser bij renovatieprojecten of in ruimtes zoals de zolder waar geen centrale verwarming aanwezig is. De trend om te kiezen voor hernieuwbare elektriciteit doet ook de vraag naar elektrische radiatoren toenemen.

Een volwaardig aanbod, eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke elektrische bedieningen, zijn slecht enkele gemakken die Figuresse biedt. Bovendien houdt Radson de drie trendkleuren wit,  mat gitzwart en mat antraciet grijs ten allen tijden op voorraad. Het gevolg is een vlotte levering en een tevreden klant. Bij meerdere modellen zit ook de handdoekbeugel inbegrepen in de verpakking, dus deze hoeft niet apart besteld te worden.

Ontdek Figuresse op www.radson.com/nl