Productnieuws

Gemaakt voor elkaar

Alles onder één dak

Een compleet ventilatiesysteem van A tot Z. Naast de ventilatie units biedt Zehnder je nu ook alle benodigde luchtverdeelsysteemcomponenten. Hiermee leg je gegarandeerd een kwalitatief goed, stil en luchtdicht aangesloten ventilatiesysteem aan. Voortaan heb je geen gedoe meer met verschillende componenten die eigenlijk net niet op elkaar passen.

Nieuwbouw assortiment

Bij nieuwbouwprojecten wordt de luchtverdeling via ronde flexibele kanalen geadviseerd. Deze kanalen zijn geschikt voor toepassing in beton, verlaagde plafond en voorzetwanden en zijn daarmee ideaal voor nieuwbouwprojecten.

Renovatie assortiment

Voor bestaande woningen adviseert Zehnder luchtverdeling via ovale kanalen. Deze kanalen zijn uitermate geschikt voor renovatieprojecten waarbij een minimale inbouwhoogte gewenst is en kan toegepast worden in holle vloerdelen, verlaagde plafonds en voorzetwanden.

Ventilatieberekening en ontwerpadvies op maat

Iedereen kan wel eens hulp van een specialist gebruiken. Schakel daarom Zehnder in voor advies bij jouw projecten. Naast een ventilatieberekening krijg je een ontwerpadvies welk ventilatiesysteem en welke luchtverdeelsysteemcomponenten het beste geplaatst kunnen worden. Handig! Het enige wat jij nog hoeft te doen is het bestellen bij Rensa en installeren.