Bedrijfsnieuws

Gratis webinar ‘Ventilatielucht als bron voor de warmtepomp’

Hoe werkt een ventilatielucht/water warmtepomp? En wat zijn de kritische factoren in systeemadvies, ontwerp en installatie? Volg het gratis webinar van NIBE en Rensa op 14 november a.s. Meld je aan via www.bouwwebinar.nl

NIBE: bijna 40 jaar ervaring in warmtepomptechniek

De laatste jaren is het aantal warmtepompleveranciers sterk toegenomen. Logisch, want warmtepompen zijn booming business. Geen enkele leverancier biedt je echter méér kennis, ervaring en ondersteuning dan het Zweedse NIBE, dat bijna 40 jaar geleden al haar eerste eigen warmtepomp introduceerde!

De jarenlange ervaring van NIBE komt ook tot uiting in het zeer brede assortiment warmtepompen – met buitenlucht, bodemwarmte of ventilatielucht als hernieuwbare energiebron – én een omvangrijk pakket accessoires. Je kunt hierdoor voor bijna elke situatie wel een passende all-electric of hybride installatie voor verwarming, warmtapwater, koeling én ventilatie samenstellen. Daarbij kun je rekenen op de uitgebreide service van NIBE, dat zelfs een eigen service- en onderhoudsdienst heeft!

Producten van topkwaliteit

Elke warmtepomp van NIBE is ontwikkeld voor het leveren van optimale prestaties in het veeleisende Scandinavische klimaat en wordt onder dezelfde zware condities uitgebreid getest. Warmtepompen van NIBE blinken hierdoor uit in kwaliteit en prestaties.

De lucht/water warmtepompen van NIBE kunnen bijvoorbeeld zelfs bij een buitentemperatuur van -20°C tot -25°C nog energie uit buitenlucht terugwinnen: ruim voldoende voor ons gematigde zeeklimaat! Het is dan ook niet voor niets dat NIBE met haar warmtepompen marktleider in Europa en Noord-Amerika is.