Productnieuws

Grundfos: dag en nacht paraat om jou te helpen

Door pompsystemen in topconditie te houden verkrijg je niet alleen een beter inzicht in de operationele kosten maar betaalt dit zich ook terug in minder downtime, verlaging van CO2 en een verhoogd rendement.

Grundfos Nederland B.V. is een zelfstandige verkoop- en serviceorganisatie van Grundfos Denemarken. Op het gebied van service en onderhoud bieden wij een breed aanbod van diensten aan voor zowel Grundfos producten, als producten van andere fabrikanten.

Dag en nacht paraat

Met Nederland als werkgebied staan we dag en nacht paraat om te helpen het onderhoud van al jouw pompsystemen op een zo effectieve en efficiënte wijze te kunnen beheren. Op locatie zorgen onze servicemonteurs ervoor dat jouw aanvraag in overeenstemming met uw specifieke wensen wordt opgelost.

Maar ook kan reparatie of revisie worden uitgevoerd in een van onze uitgebreide werkplaatsen die zijn voorzien van alle testfaciliteiten.

Totaalpakket

Door pompsystemen van iedere fabrikant te ondersteunen kunnen we een totaalpakket aan geplande en niet-geplande onderhouds- en reparatiediensten aanbieden met inbegrip van optionele 24-uurs service.

Het dienstenpakket beperkt zich echter niet alleen tot onderhoud en reparatie, maar bevat ook inbedrijfstelling van systemen, de verkoop van reserveonderdelen, laseruitlijning en Energy Checks of Pomp Audits.

Gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn professioneel getraind op het gebied van de producten, toepassingen en besturingen. Daarnaast zijn alle servicemonteurs VCA gecertificeerd en bevoegd tot het doen van aanbevelingen op systeem-en serviceniveau. Opgeleid volgens Arbo-gerelateerde normen kunnen zij ook gedetailleerde risicobeoordelingen uitvoeren, diverse uitvoeringsmethodes en gedetailleerde technische rapporten opstellen en werken wij met een modern op maat gemaakt servicemanagementsysteem.

Door onze jarenlange praktische service-ervaring hebben wij een ongekende kennis verworven als het gaat om pomptoepassingen met de bijbehorende processen. Grundfos is ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd en biedt u derhalve volledige garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden aan.