Productnieuws

Nieuw bij Henrad: snel overzicht met de selectiekaart

Nu meer en meer installatiebedrijven het werk hervatten en om het voor iedereen een beetje makkelijker en aangenamer te maken, hebben we bij Henrad gewerkt aan een nieuwe selectiekaart. Met deze selectiekaart krijg je op een eenvoudige, visuele manier een overzicht van alle radiatoren in ons assortiment. 

Ben je even niet meer zeker over de aansluitmogelijkheden of de omkeerbaarheid van een radiator? Ook deze belangrijke informatie vind je in één oogopslag terug.  

Online en gedrukt

Het volledige Henrad assortiment met alle horizontale en verticale radiatoren, de aansluitmogelijkheden per radiator en de omkeerbaarheid nu in één overzicht. Henrad denkt met je mee! De kaart is steeds online beschikbaar op onze website, maar kan ook in een gedrukte versie besteld worden zodat je ze steeds bij de hand hebt in je toonzaal of op locatie bij een klant.

Aanvraag

Je kan de gedrukte versie aanvragen door een mail te sturen met je gegevens (Firmanaam, naam aanvrager, adres, gewenste aantal kaarten) naar services.marketing@srg.eu met als onderwerp “Aanvraag selectiekaart HR-IN-OUT-NL” of door hier te klikken. Henrad stuurt je dan zo snel mogelijk de gewenste kaart(en) op. 

180.000 radiatoren in voorraad 

Dankzij onze continue productie tijdens de coronatijd en de mogelijkheden in het nog steeds nieuwe magazijn te Heerlen beschikken zij momenteel over een voorraad van 180.000 radiatoren. Zijn jeinstallatieactiviteiten al opnieuw opgestart? Bij Henrad staan ze klaar om uiterst snel te leveren!