Productnieuws

De Intergas Xtend: het nieuwe hybride verwarmen

De Xtend is de zelfontwikkelde add-on hybride warmtepomp van Intergas. Met deze hybride warmtepomp kan er tot wel 80% bespaard worden op het gasverbruik. Het handzame formaat en het uitgebreide installatiegemak maken de Xtend aantrekkelijk voor jou als Intergas Xpert!

Eenvoudig aan te sluiten

De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit één van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger. Het systeem is te gebruiken in combinatie met radiatoren en met vloerverwarming.

Snel en gemakkelijk in te regelen

Ook is er een manier gevonden om het inregelen van het toestel te vergemakkelijken. Op de voorkant van de Hybrid Heatpump Control Unit staat een QR-code waarmee je op een eenvoudige manier het inregelproces van de Xtend in een paar stappen kan doorlopen.

Te combineren met een groot deel van de ketels in de markt

Deze hybride is te combineren met een groot deel van de OpenTherm HR-ketels die verkrijgbaar zijn in de markt, maar voor de hoogste besparing combineer je hem met een Intergas cv-ketel en de Comfort Touch thermostaat van Intergas.

Bekijk het assortiment

Meer weten over de Intergas Xtend? Kijk op Xtend - Intergas (intergas-verwarming.nl)