Productnieuws

iVector S2, voor een optimaal binnenklimaat het hele jaar door

De nieuwe iVector S2-ventilatorconvector van Radson is een echte allrounder. Uitgevoerd in een compact design, met een elektrische ventilator en een lage waterinhoud, verwarmt de iVector S2 zeer efficiënt en effectief met een minimaal geluidsniveau – zelfs onder 45 °C aanvoertemperatuur.

Ontmoet de nieuwste generatie ventilatorconvectoren

Met een aantrekkelijk, compact ontwerp kan de iVector S2 hoge verwarmingsprestaties leveren bij lage temperaturen en met een laag watergehalte. Dit zorgt voor een efficiënt energieverbruik zonder dat dit ten koste gaat van het rendement. In combinatie met een omkeerbare warmtepomp of een afzonderlijke koelbron kan de iVector S2 zowel verwarmings- als koelfuncties bieden, waardoor het een perfecte oplossing is voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

De iVector S2 biedt vele installatiemogelijkheden, zoals montage in de wand, aan de muur en in het plafond, wat een grote flexibiliteit in het interieurontwerp mogelijk maakt, inclusief energiezuinige voordelen. Door het product te combineren met andere lage temperatuursystemen, bijvoorbeeld vloerverwarming, ontstaat een ideale combinatie voor een optimaal binnenklimaatcomfort.

Bediening met een hoog IQ voor slimme huizen

Als geen andere ventilatorconvector is de iVector S2 ideaal geschikt voor moderne gebouwbeheersystemen en kan centraal worden geregeld. Zelfs individuele gebruikers profiteren van de eenvoudig te gebruiken bediening.

De iVector S2 serie heeft de volgende kenmerken:

  • Snelle reactietijd
  • Extreem hoge prestaties
  • Flexibele regelmogelijkheden
  • Verwarmings- en koelfunctie
  • Eenvoudige installatie
  • Fluisterstille werking

Meer info op www.radson.com/nl