Productnieuws

Inventum boileractie: de actie die je niet wilt missen

Als installateur sta je altijd klaar voor jouw klanten, en jouw monteurs ook! Vanuit Inventum zijn ze daar trots op en zetten ze je graag in het zonnetje. Inventum heeft namelijk een fantastische actie, die je niet wilt missen: de Inventum boileractie.

De actie

De Inventum boileractie is speciaal voor jou als installateur en voor jouw monteurs. Maar ze hebben ook gedacht aan jouw klanten.

  1. Installateur

Bij elke gekochte boiler uit deze actie vul je het formulier op de website van Inventum in en ontvang je tot €40 cashback.

  1. Monteur

Per geïnstalleerde boiler van Inventum vul je online de garantiekaart in en ontvang je een ICI Paris bon van €5. Leuk voor jezelf of om weg te geven.

  1. Eindklant

De eindklant ontvangt na het inscannen van de garantiekaart heerlijke chocolade als attentie.

Elektrische boilers

Inventum heeft natuurlijk veel verschillende boilers. Welke boilers doen er mee aan deze actie?

  • EDR boilers

De EDR elektrische boiler is verkrijgbaar met een inhoudsmaat van 30 t/m 150 liter. Ook zijn deze in diverse vermogens en uitvoeringen leverbaar. Met deze boiler bespaar je op de CO2-uitstoot omdat je geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen.

  • Delta boilers

De Delta boilers, van 80, 120 en 150 liter, zijn gemaakt voor horizontale montage en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor vloer-, wand- en plafondmontage. Net zoals bij de EDR boilers, bespaar je met de Delta boilers op je CO2-uitstoot.

  • Ecolectric boilers

De Ecolectric boiler, van 30 t/m 150 liter, is door de SMART functionaliteit zelflerend. Op basis van uw gebruikspatroon past de boiler het opwarmmoment aan. Met de Ecolectric boiler kun je tot 15% extra energie besparen in vergelijking met standaard boilers.

Bekijk de actievoorwaarden en doe mee!