Productnieuws

Kies voor gemak, kies Jaga!

De klimaatverandering eist nieuwe energiezuinige oplossingen voor het verwarmen, koelen en ventileren van gebouwen en woningen. Producten met minder energieverbruik voor een gezond binnenklimaat, met zo min mogelijk schade aan het buitenklimaat. Bij Jaga streven ze ernaar om traditionele systemen zoveel mogelijk te vervangen door alternatieve systemen. Zo zijn de radiatoren lichter, kleiner en stiller dan traditionele radiatoren en verbruiken ze daardoor minder energie. De radiatoren van Jaga zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik.

Tips & Tricks

Na het uitkiezen van een radiator, is het tijd om deze te installeren en dat is dus gemakkelijk bij de radiatoren van Jaga. Ze verzamelden in de afgelopen jaren alle tips en tricks over het installeren van de producten.  

Ga je meteen aan de slag? Dan hebben we hier alvast een aantal tips.

  • De beste plek om een radiator te plaatsen is onder het raam. Hier is de nodige luchtcirculatie voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte het best.
  • Maak gebruik van de verpakkingsdoos of een piepschuim blok. Wanneer je de warmtewisselaar hierop legt heb je je handen vrij voor de wandmontage en de juiste afstand tot de vloer.
  • Zorg dat het schroefdraad van het pro-ventiel net door het gat van de kast steekt en plaats de kast. De thermostaatknop krijg je er nu nóg makkelijker op.
  • Draai de thermostaatknop eerst in stand 5 (open) voor je hem monteert.
  • Verwijder de folie pas als je de kast definitief plaatst. Het folie verwijder je door horizontaal de folie in te snijden en weg te trekken.
  • Ontlucht voordat je de kast plaatst, zodat je er makkelijker bij kunt.
  • Gebruik de verpakkingsdoos als bescherming tegen verf/stucwerk na montage.

Nieuwe installatievideo’s

Bovenstaande en nog meer andere tips kun je bekijken in de nieuwe installatievideo’s van Jaga die op YouTube te vinden zijn. De populairste modellen zijn gefilmd. Denk bijvoorbeeld aan de Strada Hybrid, het ventilatiesysteem Oxygen2 en de Tempo radiator.

Naast de installatievideo’s, zijn er ook gebruikersvideo’s te vinden. Hoe maak je bijvoorbeeld een Low-H2O radiator schoon, hoe bedien je de Briza en hoe vervang het Oxygen2 filter? Bekijk hier alle installatie- en gebruikersvideo’s.