Productnieuws

LG THERMA V

LG THERMA V is een lucht-water warmtepomp (Air to Water Heat Pump – AWHP) die een oplossing biedt voor verwarming, koeling en warm water. Zowel met het oog op de vervanging van verwarmingssystemen in de gebouwde omgeving als de installatie van energie-efficiënte oplossingen in complete nieuwbouwwijken. De LG line-up bestaat uit verschillende modellen die verschillen in installatietype, capaciteit en meer. Zie hieronder de verschillende product types.

Tip: Met de LG Warmtepomp Configurator kunt u zelf een situatie configureren en krijgt u makkelijk en snel een prijsoverzicht van het complete LG warmtepompsysteem.

Therma V Hydrosplit

LG THERMA V Hydrosplit vermindert de CO2-uitstoot met een grote energiebesparing. Het is een eenvoudige en veilige warmtepomp met waterleiding. Hij wordt aangesloten op de binnenunit met apart waterreservoir of slechts één waterreservoir geïntegreerd in de binnenunit. 
Bestel Nu

Therma V Split

Verlaag je energierekening en je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen met de Therma V Split. Hij wordt aangesloten op de binnenunit met apart waterreservoir of slechts één waterreservoir geïntegreerd in de binnenunit. Het is flexibel en gemakkelijk te installeren voor elk type huis.
Bestel nu

Therma V Monobloc

Monobloc is een alles-in-één oplossing zonder extra binnenunit. Hij wordt alleen aangesloten op het waterreservoir, dus gemakkelijk en eenvoudig te installeren. Neem contact met ons op voor dit duurzame warmtepompsysteem.
Bestel nu