Productnieuws

Maximaal warmte- en installatiecomfort dankzij vlak design

Less is more… dat bewijzen ook de vlakke designradiatoren E.Flow Parada en E.Flow Ramo van Radson.

Deze zijn voorzien van een mooi afgewerkte voorplaat, strakke zijbekledingen en een geïntegreerd kraanlichaam. De voorzijde van de E.Flow Parada is vlak, waarbij de Ramo een discreet gelijnd profiel vertoont. De perfecte oplossing voor al wie een vlakke paneelradiator zoekt maar toch houdt van een extra detail.

Combineer functionaliteit en minimalisme met aangename warmte. De diagonale waterdoorstroming zorgt niet enkel voor een homogene warmteverdeling maar ook voor een verhoogde efficiëntie en flexibiliteit. Voor zowel renovatie als nieuwbouw wordt het installatiegemak verhoogd dankzij de 8 aansluitingen inclusief een middenaansluiting.

Radson maakt het je nog gemakkelijker dankzij het doordachte Kv-concept met instelbaar kraanlichaam en Kv-waarde indicaties. Hierdoor blijft het hydraulisch evenwicht binnen het totale verwarmingssysteem gegarandeerd en is een maximaal warmtecomfort verzekerd. De Kv-instellingen van het kraanlichaam kunnen ter plaatste, tijdens de installatie, geregeld worden door middel van de hiertoe voorziene sleutel. Bij installatie wordt steeds een Kv-tabel meegeleverd. Een succesformule voor minder faalkosten en een vlottere plaatsing.