Productnieuws

Meer mogelijk met Hybalans+ Ventielaansluitstuk recht en bocht

Het Hybalans+ assortiment is uitgebreid met een ventielaansluitbocht 90° en ventielaansluitstuk recht in 125 mm uitvoering met een dubbele aansluiting van 2x92 mm.

Door deze uitbreiding is het mogelijk om (design)ventielen met een 125 mm aansluiting toe te passen in combinatie met het Hybalans+ systeem. Dit geeft opdrachtgevers meer vrijheid om Hybalans+ te gebruiken zonder af te wijken van het totaalconcept.

Feilloos naar een gezond binnenklimaat

Hybalans+ is een modulair luchtdistributiesysteem voor alle ventilatievraagstukken. Het is eenvoudig te ontwerpen en te monteren en resulteert feilloos in een blijvend hoog ventilatiecomfort. Voor opdrachtgevers, architecten, adviseurs en installateurs heeft Hybalans+ alleen maar pluspunten. Leverbaar in drie uitvoeren: rond Ø 92 mm en Ø 75 mm en ovaal met kanaalhoogte van slechts 52 mm.

Voordelen Hybalans+

  • Maximale ontwerpvrijheid en flexibiliteit voor zowel systeem C als systeem D. Met het assortiment onderdelen zijn de meest uiteenlopende luchtdistributiesystemen te ontwerpen. Veranderingen in het ontwerp zijn snel door te voeren, mét behoud van kwaliteit.
  • Topcomfort: De eenvoud van het systeem waarborgt een perfect afgestelde luchtdistributie en een gezond binnenklimaat. Door de speciale inblaasventielen heb je geen last van tochtverschijnselen.
  • Energiezuinig: Revolutionair lage luchtweerstand dus minimaal ventilatorvermogen nodig.
  • Tijdwinst: Dankzij de unieke klikverbinding is gereedschap niet nodig. Alle kanalen zijn duidelijk aangegeven voor luchttoevoer en luchtafvoer (systeem D).
  • Minimale onderhoudskosten: Door het uitgekiende ontwerp voorkomt het systeem drukverlies of vervuiling. Het systeem is eenvoudig te reinigen. Ontregelen is niet mogelijk, dus geen onverwachte extra kosten.

Artikelnummers

40.047.04.19 – Ventielaansluitbocht 90° 125 mm 2x92 mm

40.047.03.69 – Ventielaansluitstuk 125mm 2x92 mm

Burgerhout.nl/hybalansplus