Productnieuws

Nefit Bosch introduceert nieuwe servicetool: meer functies, mogelijkheden en gemak

Als opvolger voor de huidige Nefit servicetool introduceert Nefit Bosch de nieuwe Bosch Smart Service Key en Bosch EasyService app. Deze combinatie biedt nieuwe mogelijkheden die jouw werk aanzienlijk vergemakkelijken.

De extra voordelen van Bosch EasyService: Eén gecombineerde servicetool voor zowel cv-toestellen als EnviLine warmtepompen.  Verbindt automatisch met jouw smart device via een eigen, versleuteld WiFi-signaal, dus gegarandeerd veilig. 

Genereert een compleet rapport in PDF-formaat met een druk op de knop. Eventueel kunnen foto‘s in het PDF-bestand toegevoegd worden. Altijd zeker van de meest actuele software door automatische updates.

Automatisch online!

Sluit de Smart Service Key aan en hij verbindt het toestel automatisch met de app op uw device. Zoeken naar een geschikte lokale internetverbinding is dus niet meer nodig. 

Eenvoudig uitlezen en instellen!

In de app zie je heel overzichtelijke alle essentiële informatie over de actuele status van het systeem en kunt je de parameters direct aanpassen. Dat scheelt tijd. 

Eenvoudig in gebruik!

Alle Nefit warmtepompen (m.u.v. Nefit VentiLine) en alle Nefit cv-ketels met een ModuLine 3000(WA) thermostaat kunnen met de app semi-automatisch in bedrijf worden genomen: gewoon de systeemdetectie starten en de stappen doorlopen.

Simpelweg sneller!

Maakt service en onderhoud sneller en eenvoudiger. Bij elke foutcode direct de vermoedelijke oorzaak en bijbehorende maatregelen. Geen zoekwerk meer, direct  de oplossing bij de hand.   

Eenvoudig transparant!

Met één druk op de knop bewaart de app een gedetailleerd overzicht van elke stap in een PDF-bestand. Deze kun je direct afdrukken of doorsturen per e-mail. Dus geen extra handmatige administratie.