Productnieuws

NIEUW: FLAIR 200. Grootse prestaties in een piepklein toestel

De Flair-range van Brink wordt met de introductie van de Flair 200 verder uitgebreid. Het nieuwe ventilatietoestel met warmteterugwinning (WTW) blinkt uit qua prestaties en is uiterst compact. Deze WTW-unit is daarom uitstekend geschikt voor nieuwbouw en vervanging in appartementen en andere projectmatige bouw.

Belang ventilatie is duidelijk

Het belang van goede ventilatie in woningen en gebouwen is tegenwoordig extra duidelijk. Continu verse én schone lucht in huis is van levensbelang. Zeker als je je bedenkt dat we meer dan 25.000 keer per dag ademen. Met de introductie van de Flair 200 zijn we weer een stapje dichter bij onze droom om iedereen de meest excellente lucht te bieden die er is.

Compact en flexibel

Alle uitvoeringen van de Flair zijn uiterst compact. Vooral de Flair 200 blinkt hierin uit. Dit toestel past uitstekend in appartementen en andere projectmatige bouw. De grote variatie aan uitvoeringen biedt veel ontwerpflexibiliteit. De Flair 200 is leverbaar als een linker- en rechteruitvoering met vier bovenaansluitingen. Daarnaast zit het nieuwe ventilatietoestel vol innovaties en is daarmee de toekomst vooruit als het gaat om prestaties, compactheid, installatie- & servicegemak, compleetheid, connectiviteit en uitbreidbaarheid.

Slechts één schroevendraaier

De ventilatietoestellen binnen de Flair-range zijn allemaal identiek opgebouwd. Dat scheelt tijd bij zowel installatie als onderhoud. De variatie aan serviceonderdelen is minimaal. Met slechts één schroevendraaier zijn de onderdelen in een paar minuten te (de)monteren.

De nieuwe Flair 200 is dit jaar nog leverbaar bij Rensa. Meer info via brinkclimatesystems.nl/flair