Productnieuws

Nieuw: HRU 400, installatiegemak en een debiet van 400 m³/h'

De nieuwe WTW-unit, de HRU 400, is een unit die geschikt is voor woningen en appartementen waar een grotere capaciteit nodig is. Met een debiet van 400 m3/h bij 200 Pascal is dit een zeer krachtige WTW-unit.

Met een rendement van 95,5%, een A+ label en een doordachte slimme opbouw van de unit heeft dit geresulteerd in een hoogwaardige WTW-unit met de laagste bruto prijs van de markt. De bijna volledig uit hoogwaardig EPP vervaardigde HRU 400 heeft naast zijn prestaties een zeer laag geluid naar de woning; slechts 55 dB(A), op het werkpunt van 400 m3/h bij 100 Pascal.

Hoog installatiegemak

Kenmerkend aan de WTW-unit is het installatie- en servicegemak, een lichtgewicht toestel (22,5 kg) met een unieke plaatsingsmogelijkheid direct op de grond. De voorgemonteerde droogsifon met flexibele aansluitslang kan zowel naar links of rechts gedraaid worden. De WTW-unit plaatsen, kanalen en condensslang monteren en de stekker erin. Zo gemakkelijk is het. Plaatsing van de unit op pootjes en aan de wand behoort ook tot de mogelijkheden. Het gemak wordt verder vertaald met één unit geschikt voor meerdere toepassingen.

Servicegemak en app

De WTW-unit is opgebouwd uit drie behuizingsdelen. Binnen de verschillende behuizingsdelen zijn alle onderdelen waar zeer goed te bereiken. Dit zorgt ervoor dat service aan het toestel ook zeer eenvoudig is. De unit is voorzien van twee constant volumeventilatoren, waardoor het ventilatiedebiet altijd gegarandeerd wordt. Met een app maakt Itho Daalderop het inregelen van het ventilatiesysteem compleet.

Modbus-aansluiting

De modbus-aansluiting voor externe communicatie en een extra pulsteller ingang voor externe energiemeting maakt de HRU geschikt voor monitoring. Ook is de unit voorbereid op toekomstige ontwikkeling met betrekking tot de mogelijkheid voor zonering. 

- Dé laagste prijs
- Laagste geluidsniveau naar de toevoer van de woning, 55 dB(A)
- Unieke plaatsingsmogelijkheid, direct op de grond
- 1 versie voor meerdere toepassingen
- Inbedrijfstellen en bediening via app