Productnieuws

Nieuwe website Albrand biedt de installateur nog meer gemak

Albrand is de laatste jaren flink gegroeid. Zij bieden nog steeds de beste producten voor vloerverwarmingsinstallaties maar doen meer. Ze ondersteunen ook de installateur op alle mogelijke manieren. Deze boodschap heeft geleid tot een vernieuwde huisstijl en een nieuwe website die sinds dit najaar is doorgevoerd.

De beste producten en meer

De adviseurs van Albrand ondersteunen je bij het selecteren en samenstellen van het beste systeem, de engineers helpen je bij het ontwerpen van doordachte oplossingen voor het beste rendement en desgewenst installeren de monteurs van Albrand het complete systeem op locatie voor een optimale werking. Deze boodschap wil Albrand graag naar iedereen uitdragen en dat heeft geleid tot een vernieuwde huisstijl en een nieuwe website waarin dit nog beter naar voren komt.

Snellere service

In het najaar hebben ze de vernieuwde huisstijl en nieuwe website doorgevoerd. De site biedt nog meer gemak voor de installateur; de serviceaanvraag, garantieregistratie en de offerteaanvraag zijn toegevoegd. Het is nu mogelijk om de garantie digitaal te registreren en een offerte- of service-aanvraag digitaal in te dienen. Alle benodigde gegevens zijn dan direct bekend, waardoor ze de installateur sneller van dienst kunnen zijn.

Dit is een mooie aanvulling op de reeds bestaande calculatietool, specifiek voor woonhuizen. De calculatietool berekent de materiaalkosten en de eventuele verlegkosten, waarna de volledig op maat gemaakte offerte direct zichtbaar is en kan worden gedownload.

Een tevreden klant

Met de nieuwe website en vernieuwde huisstijl die beter aansluit op de dienstverlening van Albrand, zijn zij ervan overtuigd dat ze uitdragen waar ze samen met jou elke dag keihard aan werken: een tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat. Dat is zeker.