Productnieuws

Nooit meer wachten op warm water met Grundfos COMFORT AUTOADAPT

Wachten op warm water is een verspilling van tijd, geld en duizenden liters schoon drinkwater per jaar. De COMFORT AUTOADAPT recirculatiepomp van Grundfos levert direct warm water uit de kraan en douche. Dit bespaart iedere dag zowel water als energie en wachten op warm water is verleden tijd! Waar wacht jij nog op?

COMFORT AUTOADAPT

De Grundfos COMFORT AUTOADAPT is een geavanceerde warm water recirculatiepomp voor woonhuizen. De pomp past de consumptie automatisch aan het gebruik aan door zelf slim te leren van het gebruikspatroon. De COMFORT AUTOADAPT detecteert namelijk zelf de vraag naar warm water door het temperatuurverschil tussen de twee sensoren, de ingebouwde en externe sensor, te meten en alleen te draaien wanneer dit nodig is.

Bespaar water en energie

In de AUTOADAPT modus draait de pomp ongeveer 3 uur per dag en bespaart daardoor tot wel 96% elektriciteit en 48% warmteverlies in de leidingen. Hiermee garandeert de COMFORT AUTOADAPT het beste comfort en de grootste energiebesparingen op de markt.

De voordelen

• Volledig geautomatiseerd en zelflerend met AUTOADAPT-modus
• Temperatuurregeling via 2 temperatuur sensors
• Eenvoudige bediening en installatie
• Weinig warmteverlies

Installeer ook snel een Grundfos COMFORT circulatiepomp en ontdek de perfecte combinatie van comfort en energiezuinigheid.

Nooit meer wachten op warm water! Waar wacht jij nog op?