Productnieuws

Panasonic Mono-bloc cashback-actie

Als installateur profiteer je nu van extra Mono-bloc voordeel met de unieke cash back actie van Panasonic. Al bij de aanschaf van één Mono-bloc model ontvangt je 200 euro cash back. Bij de installatie van één tot vier Mono-blocs ontvang je per Mono-bloc 200 euro terug.

Aan de zeer fanatieke installateur geeft Panasonic bij plaatsing van de vijfde Mono-bloc 1000 euro cash back. Bekijk snel de actievoorwaarden en claim jouw cash back op: www.panasonic-mono-bloc-cashback.nl

Compact, milieuvriendelijk en tijdelijk nog voordeliger

De Panasonic Aquarea Mono-bloc warmtepomp is de ideale ruimtebesparende oplossing voor elke woning, omdat er geen binnenunit nodig is. Door de integratie van het binnendeel in het buitendeel, zijn er geen koeltechnische handelingen nodig.

Deze warmtepomp kan gecombineerd worden met verschillende tapwatervaten of combo tanks voor een plug-and-play-oplossing. Eenvoudig te installeren en geschikt voor vele situaties.

Verwarmen bij zeer lage buitentemperaturen

De Panasonic Aquarea T-CAP Mono-bloc lucht-water warmtepompen zijn geschikt voor zeer lage buitentemperaturen en behouden hun nominale vermogen tot -15°C. De warmtepompen kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming, ventilatorconvectoren of laagtemperatuur radiatoren. Dit maakt de Aquarea T-CAP modellen een ideale vervanger van de cv-ketel.

Bediening op afstand

De warmtepompen kunnen ook met de Aquarea Service Cloud worden verbonden. De installateur krijgt via dit platform op afstand toegang tot verwarmings- en koelsystemen van klanten. Zo kun je de status van de warmtepomp uitlezen en eventuele aanpassingen volledig op afstand uitvoeren. Daarmee bespaar je als installateur niet alleen tijd en geld, maar vergroot je ook de klanttevredenheid.