Productnieuws

Comfort én design in de badkamer: advies voor jouw klanten

Bij de keuze van een radiator is het zoeken naar de optimale mix van comfort, design en budget. Voor de badkamer is het warmtecomfort vaak de zwaarstwegende factor. Maar dat hoeft niet ten koste te gaan van een in het oog springend design. Badkamerradiatoren anno 2019 bieden optimaal warmtecomfort in een oogstrelend jasje.

Traditionele handdoekradiator

We kennen allemaal de handdoekradiator met de ronde buizen. Zoals de Radson Flores die volop ruimte biedt voor handdoeken. Het is de meest betaalbare oplossing voor iedere badkamer.

Radiator met Turbo-functie

De Radson Muna heeft een krachtigere mix van functionaliteit en design. Met de vlakke verwarmingselementen op het slanke basisprofiel straalt deze radiator klasse uit en laat deze toch voldoende ruimte voor het drogen van de handdoek.
De Turbo-functie zorgt daarnaast voor extra snel warmtecomfort.

De Muna badkamerradiator is verkrijgbaar in een watervoerende en een elektrische uitvoering.

Designradiator

Een volgende stap in functioneel design is de verticale Radson Paros radiator. Een echte eyecatcher die in combinatie met de extra handdoekbeugel ook in de badkamer een plaats verdient. Het afgeronde voorpaneel loopt door naar de zijkanten en is mede daardoor erg onderhoudsvriendelijk.

Elektrische radiatoren

Diverse designradiatoren zijn inmiddels verkrijgbaar in een elektrische versie. In een tijd waarin we allemaal zoeken naar duurzame middelen, is de Radson elektrische radiator dan ook een energie-efficiënte warmteoplossing waarbij, met oog voor design, het milieu gespaard wordt.

Risicoloos spetteren

Natuurlijk moet een badkamerradiator bestand zijn tegen een erg vochtige omgeving. Daarom voldoen alle Radson badkamerradiatoren aan de eisen voor een risicoloze installatie in zone 2.