Productnieuws

Remeha biedt utiliteitsmarkt ruime keuze in comfortoplossingen

In steeds meer utiliteitsprojecten, of het nu een renovatie- of nieuwbouwproject is, ligt de nadruk op maximaal comfort. Het opgestelde vermogen moet ruim voldoende zijn om de bewoners of gebruikers in een gebouw op elk moment van verwarming en warm tapwater te voorzien. Omdat de comfortwensen steeds weer net anders zijn, biedt Remeha een breed assortiment toestellen en systemen. Twee typerende innovaties uit het assortiment van Remeha zijn de wandketel Quinta Ace en de state-of-the-art boiler CWH Ace.

Remeha Quinta Ace, de machtigste ketel voor aan de wand

De Quinta Ace is een uitermate intelligente hoog rendement gaswandketel met een vermogen tot maar liefst 157 kW. Behalve compact en krachtig kenmerkt de Quinta Ace zich door zijn intelligentie en zuinigheid. Het toestel is zowel los als in cascade-opstellingen leverbaar. Bovendien is de ketel volledig voorbereid voor communicatie en beheer op afstand. Door de lage uitstoot aan stikstofoxiden voldoet de Quinta Ace aan de MIA/Vamil eisen. Daarnaast is de ketel eenvoudig te installeren. Met ruim 300.000 verkochte ketels is de Quinta de meest toegepaste cv-ketel in de utiliteitsmarkt.

Hulp nodig bij de bepaling van de ideale cascade-opstelling? Ga naar cascadetool.remeha.nl

Remeha CWH Ace zorgt voor hoge efficiëntie en groot tapwatercomfort

Een ruime hoeveelheid warm tapwater tegen zo laag mogelijke kosten. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Remeha CWH Ace. Dit toestel is de doorontwikkelde versie van de CWH. Een volledig condenserende en modulerende rvs-boiler verkrijgbaar in een 30, 60, 90 en 120 kW variant. Ten opzichte van de oude versie zijn er maar liefst 21 verbeterpunten doorgevoerd. Daarmee voldoet het toestel met zijn LowNox-branders aan de meeste strenge regelgeving, maar is het ook een zeer zuinig apparaat. Bij de doorontwikkeling van het toestel stond vooral het streven naar zo laag mogelijke kosten voor de gebruiker centraal. De nieuwe state-of-the-art boiler voor de utiliteit!

Meer informatie over de warm water oplossingen van Remeha vind je op www.remeha.nl/warmwater