Productnieuws

Remeha breidt Ace-familie verder uit

Met de introductie van de Avanta Ace is de Ace-familie van Remeha verder uitgebreid. Avanta Ace, Tzerra Ace, Calenta Ace, Quinta Ace of Elga Ace. Het maakt niet uit welk toestel je installeert: alle Remeha Ace-toestellen werken op hetzelfde besturingssysteem. Groot voordeel voor jou als installateur: als je er één kent, ken je ze allemaal.

eSmart Inside

De Ace-familie is uitgerust met het geavanceerde eSmart Inside besturingssysteem. eSmart Inside geeft de cv-ketel meer intelligentie en staat voor de brede range aan digitale mogelijkheden die Remeha biedt en de komende jaren gaat bieden om haar toestellen slimmer en daarmee zuiniger te maken. Zodoende kan met de slimme eTwist thermostaat en handige eTwist app snel en moeiteloos de temperatuur in huis worden geregeld, waar de eindgebruiker zich ook bevindt!

Klaar voor de toekomst

De cv-ketels van de Ace-familie zijn klaar voor de toekomst. De toestellen zijn slim voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, waaronder de zonneboiler en hybride warmtepomp. Verder zijn de cv-ketels geschikt voor aardgas met 20% waterstof bijmenging. Dus met een cv-ketel uit de Ace-familie maak je de juiste keuze voor nu én in de toekomst.

Nieuw: Avanta Ace

Remeha heeft de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen hebben we aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. De nieuwe Avanta Ace van Remeha biedt installateurs belangrijke voordelen. Slimmigheden, zoals standaard ingebouwde onderdelen, zorgen ervoor dat de nieuwe Remeha Avanta Ace snel en eenvoudig te installeren én te onderhouden is. En wat betreft betrouwbaarheid doet de Avanta Ace natuurlijk niet onder voor de Avanta. Daarvoor zorgen de beproefde onderdelen die al honderdduizenden keren probleemloos zijn ingezet binnen onze producten. Zo bespaar je tijd en kosten met een Avanta Ace.

Nieuw: Quinta Ace 135

De Quinta Ace, de betrouwbare groot vermogen wandketel van Remeha, is nu ook beschikbaar als Quinta Ace 135! Leverbaar als solo-ketel en in cascade, zorgt de Quinta Ace 135 voor nog meer flexibiliteit. Stel eenvoudig jouw specifieke cascadeopstelling samen met online cascadeselectietool via tools.remeha.nl/cascade/.

remeha.nl/esmart-inside