Productnieuws

Remeha Elga Ace: Hybride warmtepomp waarmee je verzekerd bent van warmte tegen de laagste kosten

De nieuwe hybride warmtepomp van Remeha, de Elga Ace stuurt de cv-ketel, als enige in de markt, aan met OpenTherm. Hierdoor wordt de warmtepomp optimaal ingezet. De cv-ketel produceert nooit meer warmte dan nodig is. Als verwarmen met hernieuwbare energie meer energie of elektriciteit kost, schakelt de installatie automatisch en direct over op de cv-ketel. Dankzij deze werking is de gebruiker altijd verzekerd van voldoende warmte tegen de laagste energiekosten.

Naast efficiënt verwarmen biedt de Elga Ace jou als installateur nog meer voordelen.

 • In elke woning met iedere cv-ketel te combineren
 • Eenvoud en snelheid in installatie
 • Vertrouwd; uitgerust met hetzelfde besturingsplatform als de Ace cv-ketels van Remeha
 • Compact

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Daarnaast is de Elga Ace toe te passen in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met deze hybride warmtepomp. Deze hybride warmtepomp is hiermee een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen.

Snel en eenvoudig te installeren

 • De ingebouwde open verdeler, temperatuursensoren en automatische ontluchter maken dat de cv-ketel, zonder gebruik van terugslagkleppen, hydraulisch kan worden aangesloten.
 • Na een snelle installatie helpt de Remeha Smart Start App met een eenvoudige stap-voor-stap begeleide inbedrijfstelling. 
 • Het gebruiksvriendelijke menu, met afgeschermd installateursniveau en vooraf ingestelde keuzeprogramma’s, zorgt ervoor dat de Elga Ace gemakkelijk kan worden ingesteld voor de meest optimale werking.

Vertrouwd

De Elga Ace is niet alleen ontzettend handig, maar ook slim door eSmart Inside. eSmart Inside is het digitale platform dat ook wordt gebruikt bij onze cv-ketels Tzerra Ace en Calenta Ace. Herkenbaar en vertrouwd.

De 7 belangrijkste voordelen van de Elga Ace voor jouw klanten 

 1. Gegarandeerde CO2-reductie
 2. In elke woning met iedere cv-ketel te combineren
 3. Duurzaam verdienen
 4. Comfortabel stil
 5. Installatie in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
 6. Compact formaat
 7. Waardevermeerdering van de woning

Deze voordelen maken dat de Elga Ace de hybride warmtepomp met de beste prijs-prestatie in de markt. Leverbaar in 4kW en 6kW uitvoering.

Be a hybrid hero

Om installateurs optimaal te ondersteunen heeft Remeha het hybrid hero programma ontwikkeld. Installateurs worden op weg geholpen om een erkende Remeha hybride warmtepomp installateur te worden. Op die manier wordt gebouwd aan een netwerk waar consumenten terecht kunnen voor hun hybride warmtepomp, waaronder de Elga Ace.

Wat levert het op?

 • Het hoogste rendement;
 • Eenvoudig en snel te installeren;
 • Toe te passen met elk merk cv-ketel;
 • Zekerheid met de ondersteuning van Remeha.

remeha.nl/Elga-Ace