Productnieuws

Remeha Quinta Ace: de machtigste ketel voor aan de wand

De Remeha Quinta Ace is een uitermate intelligente hoog rendement gaswandketel met een vermogen tot maar liefst 157 kW. Behalve compact en krachtig kenmerkt de Quinta Ace zich door zijn intelligentie en zuinigheid. Het toestel is zowel los als in cascade-opstellingen leverbaar. Door de lage uitstoot aan stikstofoxiden voldoet de Quinta Ace aan de MIA eisen.

Slimme ketel

Niet alleen energiemeters en thermostaten zijn tegenwoordig slim, ook de cv-ketel zelf wordt steeds intelligenter. De Quinta Ace is volledig voorbereid voor beheer en bewaking op afstand. Zo is hij in staat om zelf preventieve servicemeldingen te geven. Via de Smart Service Tool, in combinatie met de Smart Service App, kan de installateur ook ter plekke eenvoudig via zijn smartphone of tablet met het toestel communiceren en alle informatie uitlezen of instellen. Ook is hij nu al geschikt voor bijmenging met 20 procent waterstof.

Eenvoudige installatie

Bij de Quinta Ace hoeft de installateur tijdens het aansluiten de frontmantel niet meer te verwijderen. Alle externe aansluittechniek, waaronder de elektrische, bevindt zich buiten het toestel. De aansluitbox en het bedieningspaneel worden separaat met de ketel meegeleverd, voor een optimale flexibiliteit. Indien gewenst is het zelfs mogelijk d.m.v. verlengkabels de aansluitbox niet onder de ketel te monteren, maar separaat aan de wand.

Belastingvoordeel via MIA

De Quinta Ace voldoet aan de MIA eisen waardoor ondernemers in aanmerking kunnen komen voor een flink belastingvoordeel. De MIA regeling geeft de mogelijkheid om 27 procent van de investering voor een Quinta Ace installatie, af te trekken van de fiscale winst. Er is dus veel financieel voordeel te behalen met een Quinta Ace installatie.

Hulp nodig bij de bepaling van de ideale cascade-opstelling? Ga naar cascadetool.remeha.nl