Bedrijfsnieuws

Rensa Family trotse sponsor schaatsploeg Team IKO


Rensa Family, waar Rensa Verwarming & Ventilatie deel van uitmaakt, is dit schaatsseizoen trotse sponsor van schaatsploeg Team IKO. De internationale groep van toeleveranciers in de installatiesector ondersteunt daarmee Team IKO – met onder meer de olympisch kampioenen Jorien ter Mors, Esmee Visser en Jan Blokhuijsen – op weg naar de Olympische Spelen in 2022 in China.

De Nederlandse schaatsers van Team IKO hebben als doel zich eind van dit jaar te plaatsen voor de Olympische Spelen. Jorien Ter Mors wil daar haar titel verdedigen op de 1.000 meter, Esmee Visser op de 5.000 meter.

Familiaire waarden

Team IKO ‘onderscheidt zich in de schaatswereld door een persoonlijke benadering van zowel sporters en sponsoren, waardoor een echt familiegevoel bestaat’. Rensa Family hoopt met deze samenwerking bij te dragen aan het (olympisch) succes van een toegewijd team van (sport)professionals met ‘dezelfde familiaire waarden’, zegt Henk-Jan Wegman, CEO van Rensa Family.

“Rensa Family bestaat uit familiebedrijven met dezelfde familiaire waarden. Op basis van persoonlijke langetermijnrelaties met korte lijnen zetten we samen elke dag die extra stap om elkaar verder te helpen en streven we naar het allerbeste resultaat. Die ambitie en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat kenmerkt ook Team IKO. We zijn dan ook trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan Team IKO’s sportieve successen in deze oer-Hollandse sport.”

Trots

Daar sluit Andries Baks, teammanager van Team IKO, zich bij aan. “Het is geweldig om te zien hoe de familie aan sponsoren rondom Team IKO zich uitbreidt en versterkt. Een familieorganisatie als Rensa Family past daar perfect bij. We zijn dan ook heel trots dat de verbintenis met deze organisatie mogen uitdragen op onze kleding.”

World Cup

In het weekend van 12 tot en met 14 november vindt de eerste ISU World Cup van dit schaatsseizoen plaats in het Poolse Tomasow. Namens team IKO verschijnen Jorien Ter Mors, Jan Blokhuijsen, Bart Swings (BEL) en Marten Liiv (EST) aan de start. Zij dragen daar voor het eerst het logo van groothandel Rensa Verwarming & Ventilatie, grondlegger van de Rensa Family, op de schaatskleding.